16 °C Stjørdal, NO
17/08/2018

Herlig vilt i S-Ns mattips

|| ||
Nardo Bil XC90 – post
Nardo Bil XC60 – post
Nardo Bil V90 – post

Sist oppdatert

Se video her:

https://www.youtube.com/watch?v=moTXODTnugM&feature=youtu.be

– Høsten går mot vinter, og mørket senker seg.  Sesongen er innmari hyggelig, og byr på mange flotte råvarer. Viltkjøttet er på sitt beste, og det må vi utnytte mens vi kan. Tidligere i uken var vi i Sætnans Kjøkken på besøk hos Dullum Slakteri på Sutterøy, forteller Thora og Ole Martin Sætnan.

– Dullum har gjennom tre generasjoner drevet med kjøttfag, og hos dem kan du handle kortreiste kjøttvarer av ypperste kvalitet. Vi fikk med oss nydelig ytrefilet av elg, og Ole klarte nesten ikke å vente med å begynne å kokkelere, men først måtte han finne ut hva han ville lage. Valget falt på carpaccio med pepperotrømme og parmesanchips, forteller innehaverne av Sætnans Kjøkken.

Franzefozz mai18 banner

Les forrige sak:
||
Fjellvandrer funnet i god form

  Klokka 21.44 lørdag kveld melder politiet i Trøndelag at en […]

Close