11 °C Stjørdal, NO
20/05/2019

Hernes blir sjef i Hegra sone

|| Marit Evjen Hernes, som i dag jobber som personalkonsulent i Stjørdal kommune, blir ny avdelingsleder i Hegra sone.||

 Når Inger Karin Okkenhaug pensjonerer seg fra stillingen og ansvaret som leder for hjemmetjenester og bosenter i Hegra, står en hegrasbygg klar til å overta.

– Da stillingen som avdelingsleder i hjemmetjenesten i Hegra sone ble lyst ut, kunne jeg ikke la muligheten til å konkurrere om stillingen gå fra meg, selv om jeg trives svært godt ved enhet personal, sier Marit Evjen Hernes.

Ledererfaring fra Selbu

48-åringen er oppvokst og bosatt i Hegra. Marit Evjen Hernes er utdannet sykepleier med en bachelor fra Innherred sykepleierskole i 1992. Etter den tid jobbet hun 15 år som sykepleier med arbeidserfaring fra både primær- og spesialisthelsetjenesten.

– Jeg ble tilsatt som tjenesteleder i helse- og sosialsektoren i Selbu kommune i 2009. Da var jeg leder for Selbu sykehjem og nattpatruljen. Jeg hadde også lederansvar for hjemmetjenesten i tillegg til sykehjemmet i nesten ett og et halvt år av tiden jeg var leder i Selbu, forteller Hernes.

Coop Storlien artikkelnivå

Snart i mål med masterstudium

Hun byttet ut omsorgssektoren med personalenheten i Stjørdal kommune i oktober 2016. Etter snaut halvannet år der går veien tilbake til helse og omsorg.

– Hegra sone er en spennende enhet innenfor etat omsorg, som gir tjenester både til beboere ved Hegra bosenter og til hjemmeboende. Jeg er godt kjent med tilsvarende stilling fra Selbu kommune, hvor jeg trivdes svært godt. Som avdelingsleder vil jeg få mulighet til å ha tett samhandling med både ansatte, tjenestemottakere og deres pårørende, noe jeg erfaringsmessig trives godt med. Stillingen vil by på mange spennende utfordringer, når vi sammen skal utvikle gode helsetjenester, og jeg ser frem til å bli kjent med Hegra sone, sier Marit Evjen Hernes.

I tillegg til å være sykepleier har hun fylt på med ulik lederutdanning underveis. Nå er hun snart i mål med sin masterutdanning i offentlig administrasjon og ledelse, «Master of Public Administration». Masteravhandlingen skal hun legge fram i mai i år.

Les forrige sak:
||
«Rotsekk» med lidenskap for fotballen

- 8 år gammel 6. august 1991 så jeg min første […]

Close