1 °C Stjordal, NO
23/02/2020

Hesselberg ny leder i Israelsmisjonen

Kirken må drive misjon

– En kirke som ikke har fokus på misjon, er en død kirke. Det er vårt oppdrag å bringe evangeliet videre. Vi sliter litt med å få til misjonsavtaler med menigheter. Men jeg har stor tro på Israelsmisjonen. Vi har mange gode prosjekter, sier Hesselberg.
Han trekker fram Bridgebuilders-prosjektet der man samler jødiske, arabiske og norske ungdommer. – Israelsmisjonen kan gjennom sitt virke være med på å skape fred ved å bygge ned motsetninger mellom folkegrupper, sier han og nevner at Israelsmisjonen i Haifa har en arabisk prest.

– Israelsmisjonen driver ikke bare arbeid i Israel, men også blant jøder i andre land, særlig i Øst-Europa. I et land som Frankrike er det også mange jøder, og Frankrike kan være et land vi starter arbeid i. Jeg tror også nærmere samarbeid med andre misjonsorganisasjoner, for eksempel Normisjon, kan være aktuelt, sier Hesselberg som dessuten er opptatt av å rekruttere yngre mennesker til Israelsmisjonen. På dette området synes han Israelsmsjonen har vært flinke, blant annet gjennom Bridgebuilders-konseptet.

 

Kilde – Kristelig pressekontor

Les forrige sak:
Polakker på båttur

  Aleksander Hanusz i midten er leder for opplegget. En fjerde […]

Close