16 °C Stjørdal, NO
21/09/2020

Hestad til Blink

Kantspiller på lån fra Molde i 2020-sesongen

Tobias Hestad (t.v.) skal spille for Stjørdals-Blink i 2020-sesongen. Det er sportslig ansvarlig Håvard Fuglem fornøyd med. (Foto: Stjørdals-Blink Fotball)

Tobias Hestad (19) lånes ut fra Molde til Stjørdals-Blink kommende sesong.

Den talentfulle unggutten kommer fra Molde FK. Han spilte elleve kamper for Asker høsten 2019 hvor han da var på utlån. Han har totalt 58 kamper og elleve scoringer for Molde 2. Hestad forlenget nylig sin A-lagskontrakt med Molde og fikk sin A-lagsdebut mot Sunndal i cupen i 2019.
Hestad er kantspiller og blir en naturlig erstatter for Sivert Solli som er tilbake i Ranheim kommende sesong.

-Jeg er en rask kant som er glad i å utfordre en mot en. Jeg kan gå begge veier og jakter både mål og målpoeng, forteller Hestad selv. Han er forøvrig sønn av Daniel Berg Hestad.

– Vi har hatt fin dialog med Molde i lengre tid. Rett før jul henvendte vi oss på Tobias. Vi trengte en kant, og Tobias er en fin match for oss. Han er rask, rett på mål, en slik kant vi ønsker. Kun 19 år gammel og var på et godt utlån til Asker i 2. divisjon i fjor. Vi håper han utvikler seg videre hos oss. Jeg vil berømme klubbdirektør i Molde, Snorre Strand og trener Erling Moe for god dialog, sier Håvard Fuglem, sportslig ansvarlig for A-lag menn i Stjørdals-Blink

Les forrige sak:
KONKURRANSE: Jenter fra interiør og utstillingsdesign og gutter fra elektro vil konkurrere om plassene i fylkesmesterskapet i yrkesfag onsdag 5. februar klokken 10 – 14. Foreldre til 10.-klassinger blir invitert for å danne seg et inntrykk av de forskjellige yrkesfagene.
Kjemper om å bli best i faget

Fylkesmesterskap for yrkesfag blir arrangert i Stjørdalshallen onsdag 5. februar

Close