2 °C Stjørdal, NO
20/04/2019

Hjelp oss å hjelpe

Gunn-Mari Borgen tar gjerne imot brukte klær og sko, soveposer og liggeunderlag. Hun har meldt seg som leder av Hjelp oss å hjelpe i Nord-Trøndelag.
Værnes begravelsesbyrå steindag april

 

Hjelp oss å hjelpe, sier Gunn-Mari og oppfordrer til giverglede til de som er vanskeligstilte både i inn og utland. Hun samarbeider med Trondheimsavdelingen og ser etter leveranser av hovedsakelig klær, men også leker, sko, soveposer, liggeunderlag og bøker er av interesse. Gunn-Mari frakter alt som kommer inn videre til hovedlageret på Moholt i Trondheim.

 

– Vi er opptatt av at det som kommer inn skal komme til nytte igjen. Derfor har vi sagt at de som ønsker det skal få komme til Moholt selv for å ta i øyensyn at alt skjer i ordnede former. Når tøy ankommer hos meg i Flornes blir dette sortert og lagt nøye sammen før transport. Vi oppfordrer til å levere rent tøy til oss for å spare arbeid, sier Gunn-Mari. Hun er i oppstartfasen med dette veldedighets arbeidet og tar imot varer to dager i uken på Stjørdal tirsdag og torsdag. Hun tar også imot på hjemmeadressen i Flora. 

 

Coop Storlien artikkelnivå

Mange med store behov
Gunn-Mari er opptatt av å hjelpe andre i en vanskelig situasjon. Hun har meldt seg som frivillig til å gjøre en innsats og liker det faktum at ingen hos Hjelp oss å hjelpe skal tjene penger på andres brukte klær eller gjenstander.    

 

-Det finnes flere andre i dag som også tar imot brukt. Blir ikke dette en aktør i samme rekke?

 

– Vi er klar over at flere gjør en god jobb med mottak og distribusjon ut til nød trengende, men vi mener det er plass til oss i Hjelp oss å hjelpe-gruppen også. 

 

Hvem får varene som leveres?
– Det kan være eldre, personer avhengig av narkotiske stoffer, hjemløse, enslige og andre som trenger hjelp. Vi presiserer at ingen pengebeløp utbetales for å gjøre arbeidet. Alt er frivillig. Vi har også en blogg som folk kan gå inn på for mere informasjon om Hjelp oss å hjelpe, sier Gunn-Mari Borgen som nåes på telefon: 464 66 919.  

 

Les forrige sak:
Kjersti Vist Heide skal lose kvinneavdelingen hos Lånke Kor-All gjennom julekonserten i Lånke kirke førstkommende søndag fra klokka 18.00. Lånke Musikkforening skal også være med.
Julekonsert i Lånke kirke

Lånke Kor-All sine damer og Lånke Musikkforening har nå innøvd sine […]

Close