6 °C Stjørdal, NO
19/04/2019

Hjelp til Thailand

Værnes begravelsesbyrå steindag april

 

Lørdag inviterte folk fra Thailand til en samling i Aktivitetssenteret i Stjørdal der formålet var en rask innsamling av midler til de flomrammede. Gjennom media har vi stadig blitt minnet på den tragiske situasjon store deler av Thailand er utsatt for. Flommen har ført til at folk må flytte fra sine hjem. Mange må nå overnatte i skoler og idrettshaller. Eneste kommunikasjonsmåte er å bruke båt i gatene. Nå oppleves det at folk mangler vann og ris som er en vesentlig del av behovet for mat.

 

Viktig

For folket er det viktig at ordføreren møter disse folkene som trenger støtte. Ordfører Johan Arnt Elverum , var på plass også der. Han kunne overrekke en sjekk som var en liten erkjennelse om at også kommunale myndigheter føler med. Hvor mye som ble innsamlet denne kvelden var ennå ikke klart, men disse pengene kommer uavkortet fram til de som trenger hjelp.

Coop Storlien artikkelnivå

 

Rune Kringen og Suphieha Petterson tolk, Foto: Per Olaisen

 

Les forrige sak:
TAR VARE PÅ OMRÅDET: fra venstre Jon Eivind Schefte og Ole Myrbekk fra arbeidsgruppa. I gravemaskina sitter Kåre Børstad. Parkeringsplassen ble lagt med subbus og vil få et fast dekke etter hvert.
Tar vare på Monsberga

Kommunen har øremerket penger for opparbeidelse og vedlikehold av Monsberga Friområde. […]

Close