3 °C Stjørdal, NO
20/10/2019

Hjelper hverandre til gode resultater

Førstereisgutter storkoser seg på Storsjöcupen

De er så mange spillere at de er delt i to lag, men her er hele Lånke gutter 12-gjengen samlet. Foran: Keeperne Jens (t.v.) og Jobjørn. På kne fra venstre: Jonathan, Julian, Vemund, Mikael, Oskar, Aksel og Magnus. Bak fra venstre: Martin, Heljar, Brage, Adrian, Kristian, Kasper, Theo, Henrik og Heljar. (Foto: Privat) De er så mange spillere at de er delt i to lag, men her er hele Lånke gutter 12-gjengen samlet. Foran: Keeperne Jens (t.v.) og Jobjørn. På kne fra venstre: Jonathan, Julian, Vemund, Mikael, Oskar, Aksel og Magnus. Bak fra venstre: Martin, Heljar, Brage, Adrian, Kristian, Kasper, Theo, Henrik og Heljar. (Foto: Privat)

Lånkes gutter 12-gjeng stiller med to lag i Storsjöcupen, men alle er med på alle kamper og heier kompisene fram. De unge gultrøyene debuterer i den store cupen og de koser seg stort i Jämtlands hovedstad.

Det ene Lånke-laget har vunnet alle sine tre kamper innledningsvis. Ope ble slått 4-2, Fosen ble slått 6-2 og til slutt ble Steinkjer 2 beseiret 4-2. Det betyr 16-delsfinale fredag formiddag, mot en av arrangørklubbene, Östersunds FK.

Det andre laget står med en seier og to tap. Seieren kom mot IFK Östersund City med 3-2. Mot Charlottenlunds sterke lag ble det tap 2-8 og mot naboene fra Tangmoen ble det tap 1-6. Dermed blir det 16-delsfinale i B-sluttspill fredag morgen. Motstanderen der er fortsatt ikke klar.

Les forrige sak:
HJEMME: Jolly Jumper (t.v.) og Big Moe spiller ofte på både norske og europeiske scener. Fredag står de på scenen hjemme i Stjørdal.
Endelig spiller de på hjemmebane igjen

Jolly Jumper & Big Moe drar i gang fredagskvelden

Close