17 °C Stjørdal, NO
11/08/2020

Høgmo vant gründerpris

Verform-sjef vant pris i tøff tid

Bjørn Nagel Høgmo ble tildelt gründerprisen av juryleder Rolf Einar Pedersen. (Foto: Paal Larsen)

Verform-sjefen Bjørn Nagel Høgmo ble tildelt gründerprisen 2019 under dagens Forsprang-konferanse.

Gründerprisen deles ut til en som jobber som gründer, enten i forbindelse med oppstart eller videreutvikling

– Det er en tøff tid ettersom faren min er alvorlig syk. Etter dette arrangementet skal jeg innom ham på DMS´en og fortelle han om denne prisen. Da blir han glad, sa Bjørn Nagel Høgmo blant annet i sin takketale.

– Jeg gjør ikke alt rett som leder. Noen ganger kan jeg bli heller direkte. Man lærer underveis, og den egenskapen har jeg iallfall, og vi har gjort mye rett, sier Nagel Høgmo, som ønsker å gi pengegaven han fikk på 20.000 videre.

– Jeg vet ikke til hvem, men det skal gå til noen som er i startgropa i Værnesregionen, sier Bjørn Nagel Høgmo

Les forrige sak:
(Illustrasjonsfoto)
Trafikkuhell på E6

Sammenstøt i Vuddudalen

Close