0 °C Stjørdal, NO
19/10/2020

Holder kurs i yoga og grønn livsstil

Din Helse Stjørdal får besøk av Henriette Lien og Margit Vea

Henriette Lien (t.v.) underviser i yoga med hele verden som arbeidsplass. Hun er forfatter og foredragsholder med bakgrunn som skuespiller, danser, programleder i radio og TV. Men det var ikke alltid slik. Søndag 21. oktober er hun gjest hos Din Helse Stjørdal. Margit Vea er en norsk lærer og faglitterær forfatter som er oppvokst i Tanzania og på Madagaskar. Hun er utdannet lærer innen ernæring, helse og miljøfag. Margit Vea holder kurs og foredrag om ernæring, og har utgitt flere bøker. Henriette Lien (t.v.) underviser i yoga med hele verden som arbeidsplass. Hun er forfatter og foredragsholder med bakgrunn som skuespiller, danser, programleder i radio og TV. Men det var ikke alltid slik. Søndag 21. oktober er hun gjest hos Din Helse Stjørdal. Margit Vea er en norsk lærer og faglitterær forfatter som er oppvokst i Tanzania og på Madagaskar. Hun er utdannet lærer innen ernæring, helse og miljøfag. Margit Vea holder kurs og foredrag om ernæring, og har utgitt flere bøker.

Helsebedriften Din Helse Stjørdal inviterer til to spennende kurs i oktober med Margit Vea onsdag 3. oktober og Henriette Lien søndag 21. oktober.

Margit Vea er forfatter og matkursutvikler med master i helsefremmende arbeid. Hun skal snakke om ultraprosessert mat og miljøgifters innvirkning på vår helse. Med seg den kvelden har hun damene bak Havfruene tran og Nina Solbakk, eier og driver av Grønn Bølge på Steinkjer.

Temaene vil være «hvordan man kan gå over til en grønnere livsstil og hvordan leve mer miljøvennlig» og «Kvalitetsforskjeller på fiskeoljer og hvorfor det er helt nødvendig for normal utvikling av barnets hjerne».

Henriette Lien skal ha Yoga workshop. Denne workshopen passer for deg enten du er relativt ny på matten eller mer erfaren. Den første økten vil være en dynamisk yoga. Det vil være øvelser som hjelper for bevegeligheten og ikke minst styrken.

På ettermiddagen blir det roligere yoga. Da skal det praktiseres bindevevsavspenning, meditasjon og pusteøvelser. I mellom disse to øktene vil det være muligheter for lunch sammen Henriette og alle som deltar.

– For mer informasjon om kursene kan interesserte gå inn på dinhelse.net eller ringe 412 24 570, sier Ida Tronseth hos Din Helse Stjørdal som er veldig glad for å kunne tilby disse to kursene.

Les forrige sak:
Kaja Bjørkås gjorde sine saker utmerket på matta under Norgescupen i taekwondo. På trenerstolen i bakgrunnen følger en svært ivrig Sander Valen med. Han vant selv sin klasse og debuterte som coach i helga.
Sander vant og coachet Kaja til andreplass

Strålende lokal innsats under Norgescupen i taekwondo

Close