3 °C Stjørdal, NO
02/12/2020

Holder LS grønt og rent

Rødrussjenter hjelper til med å rydde søppel på Landsskytterstevnet

GLADE FOR Å STILLE OPP: Nora Elverum Holm (t.v.), Guro Andersen og de seks andre russejentene bekrefter at jobben med å holde Landsskytterstevnet 2018 grønt og rent går som smurt. Mange andre frivillige ungdommer hjelper også til, med grønne t-skjorter, etter avfallsavtalen med Isak D. Westgaard. GLADE FOR Å STILLE OPP: Nora Elverum Holm (t.v.), Guro Andersen og de seks andre russejentene bekrefter at jobben med å holde Landsskytterstevnet 2018 grønt og rent går som smurt. Mange andre frivillige ungdommer hjelper også til, med grønne t-skjorter, etter avfallsavtalen med Isak D. Westgaard.

To av rødrussjentene som hjelper til med å holde Landsskytterstevnet grønt og rent, bekrefter at avfallsavtalen mellom de frivillige ungdommene og Isak D. Westgaard AS så langt er en suksess.

– Vi har noe å gjøre hele tiden og vi står nå på, sier Guro Andersen. – Men jeg har igjen bare to dager her nå.

Russejentene, som både tok initiativ til og administrerer avtalen, har en ordning med å hjelpe til ca. annenhver dag fra 10-17 denne LS-uka.

– Ja, det går veldig greit, legger Nora Elverum Holm til. – Folk virker å være veldig fornøyde med innsatsen vår.

Gjestene hjelper til bra selv også, så de «grønne» ungdommene ikke blir helt utmattet.

– Det verste så langt har vært en overfylt søppelsekk som folk bare har lagt enda mer søppel oppå i stedet for å finne en annen, sier Elverum Holm. – Og om det er det verste, så har vi det slett ikke så ille.

Begge jentene er enige i at de trives veldig godt på Landsskytterstevnet.

Les forrige sak:
Tørrgjær-hyllene har vært tomme, men nå har assisterende butikksjef Hege Kleven ved Kiwi Mindes Hus igjen gjær i butikken.
Eksplosjon i tørrgjær-salg

Kvaksfelle-farsott gir stor "sats-produksjon"

Close