-4 °C Stjørdal, NO
29/11/2020

Humortrioen er tilbake

Men bare 200 får plass i salen

Sigmund Kveli (t.v.), Arnt Egil Rånes og stjørdalingen Harald Morten Bremseth er klar for en ny runde i Kimen. Sigmund Kveli (t.v.), Arnt Egil Rånes og stjørdalingen Harald Morten Bremseth er klar for en ny runde i Kimen.

Maksimalt 200 får oppleve Kveli, Rånes, Bremseth-showet i Kimen.

Humortrioen er tilbake med forestillingen ”Lenge Leve”.

– Vi hadde premiere og tre utsolgte forestillinger på Kimen fra 30. januar til 1. februar i år, og vi har gledet oss stort til å besøke Stjørdal og Kimen igjen, sier gjengen, som består av Sigmund Kveli, Arnt Egil Rånes og stjørdalingen Harald Morten Bremseth, som gestalter den kjente skikkelsen Lisbeth Fiskelykken på scenen.

Over 100.000

Kveli Rånes Bremseth har fartet landet rundt og de fleste som går ut fra en av deres forestillinger har tørket snørr og lattertårer. Arnt Egil Rånes er også kjent som sologitarist i DDE, Sigmund Kveli og Harald Morten Bremseth har begge flere NM-titler i revy.

Gjennom de fire første showene trioen har stått bak, har de underholdt over 100.000 publikummere.

Følger smittevernreglene

Det nye showet bygger videre på universet som så mange har falt for. I «Lenge leve» møter vi flere kjenninger fra det godt innarbeidede persongalleriet fra fantasibygdene Brein, Lein og Klein. I tillegg til Stein, Jostein og Arnstein Brein, Lisbeth Fiskelykken, Arne Lein og Elling Mellingsmo, dukker det også opp nye personligheter som den selvhøytidelige bedriftseieren Hjørnstein Brein Strand, renholderen B.G. Brein, Afrika-grynder Torbjørn Eger, healeren Dr Acula, nyhetsreporter Alf Midtskille og energibunten Miss Unni Verseth.

– Alle gjeldende smittevernsregler følges og det vil være trygt for alle å ta turen på forestillingen fredag 30. oktober. Maksimalt kan vi ta inn 200 i salen, sier Rånes.

Les forrige sak:
(Illustrasjonsfoto)
Rådyr mot lastebil

Rådyret tapte

Close