12 °C Stjørdal, NO
26/06/2019

Hun blir helsehusets første sjef

– Nå får jeg virkelig være med på en samfunnsutvikling jeg tror på

GLEDER SEG: Katarina Sederholm Hoff blir den aller første sjefen i helsehuset som er under oppføring. GLEDER SEG: Katarina Sederholm Hoff blir den aller første sjefen i helsehuset som er under oppføring.

Katarina Sederholm Hoff (50) blir den aller første sjefen i det kommende helsehuset i Stjørdal.

– Jeg er ydmyk og stolt og gleder meg veldig til å ta fatt på jobben, sier Katarina Sederholm Hoff.

Det var tolv søkere til stillingen som sjef for helsehuset, og Sederholm Hoff var en av to som var unntatt offentlighet.

– Hva gjorde at du søkte denne jobben?

– Det var mange ting, men det er en stilling som viser at Stjørdal ser framover. Helsehuset vitner om et ønske om utvikling og er noe nytt og spennende. Her skal driften effektiviseres og mange fagfolk kommer til å samles. Nå får jeg virkelig være med på en samfunnsutvikling jeg tror på, sier Sederholm Hoff.

Starter i august

50-åringen kommer til helsehus-stillingen fra jobb som idrettssjef ved Studentsamskipnaden i Trondheim, og har tidligere vært ansatt som rådgiver både i Nord-Trøndelag fylkeskommune og i rådmannens fagstab i Trondheim.

Coop Storlien artikkelnivå

– Hva er det som gjør deg egnet til denne lederjobben?

– Jeg håper at jeg oppleves som en motiverende og samlende leder. Det er iallfall mitt mål å samle alle og jobbe for felles mål. Ellers blir kommunikasjon viktig i denne rollen, – både internt, men også på en slik måte at helsehuset blir alle sitt hus, sier Katarina Sederholm Hoff.

I rollen som helsehusets aller første sjef får Sederholm Hoff ansvar for prosjektledelse av helsehuset fram til innflytting, og overordnet ledelse av kommunale og interkommunale funksjoner som skal inn i huset før og etter innflytting. Tanken er at sjefen i helsehuset tiltrer jobben i løpet av august.

Norsk rekord

Ellers er Katarina Sederholm Hoff et veldig kjent fjes for mange i Stjørdal. Hun er veldig aktiv i flere lag og organisasjoner, ikke minst innenfor idretten. Som idrettsutøver har hun også litt av en merittliste. Fortsatt har hun den norske rekorden i kulestøt for kvinner med 17,11 meter, satt i 1998. Tre NM-gull har hun også i kulestøt, i tillegg til at hun har en suksessrik karriere som vektløfter. Katarina Sederholm Hoff er født i Lojo i Finland, men er nå bosatt på Kvislabakken i Stjørdal.

Les forrige sak:
Slik blir traseen for nye E6 mellom Stjørdal og Åsen. Byggestart er planlagt til 2020. (Illustrasjon: Nye Veier AS)
Norsk entreprenør skal bygge E6 mellom Stjørdal og Åsen

Skriver kontrakt som er verdt cirka fire milliarder

Close