9 °C Stjørdal, NO
25/05/2019

Hun blir Hennes & Mauritz-sjef i Stjørdal

|| Milda Pavlova blir butikksjef for Hennes & Mauritz i nye Torgkvartalet. (Foto: Privat)||

Mange har ventet lenge på at Hennes & Mauritz skal åpne butikk i Stjørdal. Nå kommer den endelig, og butikksjefen i den, for mange, etterlengtede butikken heter Milda Pavlova.

– Jeg er opprinnelig fra Litauen, og har bodd i Norge siden 2006. Egentlig er jeg utdannet geograf og har en bachelor i geografi, forteller 33-åringen som er gift og har to gutter på ti og seks år.

– Det er en stor ære å være med på å starte opp en ny og flott H&M-butikk i Stjørdal, og vi gleder oss virkelig til åpningsdagen, sier Milda Pavlova.

Fra Mercursenteret

Selv startet hun sin karriere innenfor den gigantiske butikkjeden som ekstrahjelp på City Syd.

– Der var jeg i fire år, før jeg flyttet til vår butikk i Mercursenteret. Har har jeg jobbet som avdelingsleder for tre avdelinger siden 2013 og i fjor fikk jeg ansvar for enda en avdeling, sier Pavlova som understreker at hun har stortrivdes der.

Coop Storlien artikkelnivå

– Men jeg hadde lyst å utvikle meg enda mer. H&M er et spennende firma å jobbe i, med store utfordringer og mange muligheter.

13 ansatte

H&M-butikken som åpner i Stjørdal blir på totalt 2.000 kvadratmeter.

– Den blir stor og flott, lover butikksjefen. I første etasje blir det kosmetikk dame- og ungdomsavdeling, mens barne- og herreavdelingen blir i andre etasje.

– Dette blir en utrolig spennende reise å være med på, sier Pavlova, som har sitt mannskap klart.

– Et utrolig flott team. Totalt er vi 13 pr. nå, så får vi se om vi blir flere etterhvert. Stort sett alle ansatte er fra Stjørdal, og de gleder seg veldig til vi flytter inn og kan begynne å gjøre alt klart til åpningsdagen, sier Milda Pavlova, som lover alle en varm velkomst.

– Vi gleder oss til å treffe kundene våre. Vi er klare til å ta de godt imot og tilby mote og kvalitet for best pris på en bærekraftig måte, sier H&M-sjefen.

4.500 butikker 

Hennes & Mauritz er blant de store kleskjedene i verden. Det som startet med en butikk for dameklær i den svenske byen Västerås i 1947 har vokst til enorme dimensjoner. Totalt har kjeden over 4.500 butikker i 68 ulike land. Antall ansatte er godt over 160.000, og omsetningen i 2016 var på 223 milliarder svenske kroner. 

Les forrige sak:
|||
Åpner heimmekk-butikk i stabburet

Siw Marlene Solvang og Rune Lundberg er i innspurten. Lørdag 7. […]

Close