19 °C Stjørdal, NO
23/07/2019

Hun blir ny LS-sjef

Nå skal det sendes søknad om å få arrangere LS i 2023

Margit Elverum skal lede hovedkomiteen fram mot et eventuelt Landsskytterstevne i 2023. Dermed tar hun over oppgaven etter Tor Jakob Reitan. Margit Elverum skal lede hovedkomiteen fram mot et eventuelt Landsskytterstevne i 2023. Dermed tar hun over oppgaven etter Tor Jakob Reitan.

Margit Elverum tar over som leder for Landsskytterstevnet etter Tor Jakob Reitan.

– Vi er glade for å kunne meddele at Margit Elverum har sagt ja til å være leder av hovedkomiteen for LS 2023. Det skriver de fire arrangerende skytterlagene som har søkt om å få arrangere Landsskytterstevnet i 2023.

Margit Elverum jobber som arrangementskoordinator i Stjørdal kommune, kulturetaten, og har lang og allsidig erfaring med arrangement. Hun var kontorleder og leder av Innkvarteringskomiteen for LS 2018, og er også engasjert i Agrisjå. Margit Elverum er blant annet utdannet økonom og innehar flere styreverv.

De fire skytterlagene, Hegra, Lånke, Skjelstadmark og Stjørdal, har nå formelt vedtatt at de skal søke om å arrangere Landsskytterstevnet i 2023. Søknadsfristen er 1. februar 2019 og beslutningen om hvem som får arrangere LS i 2023 blir fattet i august 2019.

 

Les forrige sak:
Kjentmann Roar Valstad er fortvilet over det han betegner som Trimpoeng-juks. Nå oppfordrer han de som ikke har rent mel i posen om å ta kontakt for å ordne opp.
Vil rydde opp i Trimpoeng-juks

Kjentmann har fått tips om at noen har litt for mange poeng

Close