8 °C Stjørdal, NO
23/09/2020

Var koronasmittet – nå er hun friskmeldt

Frosta har fått sine første koronafriske

Kirsten Fossli har vært syk av koronaviruset, men nå er hun som en av de første på Frosta friskmeldt. Dette bildet er tatt ved en tidligere anledning. (Arkivfoto: Frank Skaufel)

Kirsten Fossli (52) på Frosta er en av de første i landet som nå er friskmeldt etter å ha vært smittet av koronaviruset. I et intervju med NRK Trøndelag forteller hun om hvordan det var i sykdomsperioden.

– Jeg hadde vondt i kroppen, og hadde sikkert litt feber. Det var som en influensa, sier Kirsten Fossli til NRK Trøndelag.

52-åringen kjente de første symptomene på influensa 3. mars. Den første tanken var at dette var en vanlig forkjølelse, men tenkte også på at hun hadde møtt en kvinne som hadde fått påvist koronasmitte. Derfor ringte Fossli sin lege. Det ble ikke tatt noen test av henne, og den daglige lederen i Fossli AS fortsetter å gå på jobb som vanlig. 9. mars ble hun oppringt av legekontoret med beskjed om å teste seg for koronavirus. Da får hun bekreftet smitte.

Like tungt som det fysiske har det psykiske vært i følge Kirsten Fossli.

– Det er jo tankene på hvem jeg hadde vært sammen med og hvem jeg kunne ha smittet, sier Fossli til NRK Trøndelag.

Nå er hun definert som frisk og uttaler at hun synes det er viktig å få fram at man kan komme seg gjennom dette og komme tilbake igjen.

Les hele intervjuet med Kirsten Fossli på NRK Trøndelag.

Les forrige sak:
Møter innbyggerne i nettmøte

Ordfører og kommuneoverlege svarer på koronaspørsmål

Close