6 °C Stjørdal, NO
19/05/2021

Hun vil jobbe for at kommunen skal være et fantastisk sted

– Min politiske visjon er enkel, sier May Britt Kjelsaas

May Britt Kjelsaas (52) tar over som leder i Malvik Senterparti. Foto: Privat. May Britt Kjelsaas (52) tar over som leder i Malvik Senterparti. Foto: Privat.

– Min politiske visjon er enkel. Jeg vil arbeide for at Malvik fortsatt skal være et fantastisk sted å bo, sier May Britt Kjelsaas.

Årsmøtet i Malvik senterparti valgte mandag 19. april May Britt Kjelsaas (52) til ny leder i Malvik senterparti.

– Jeg ser fram til å lede et engasjert senterpartilag som deler denne visjonen med meg, sier hun.

Kjelsaas har gjort en lynkarriere i Senterpartiet etter at hun ble rekruttert til å stå på Sp-lista ved kommunevalget i 2019. Senterpartiet gjorde et godt valg, og Kjelsaas kom rett inn i kommunestyret.

Fra Lånke

Der ble hun leder av utvalg for helse og velferd. Kjelsaas er også oppnevnt av kommunestyret til styret i Jøssåsen Landsby, og sitter i vannregionutvalget.

Kjelsaas er utdannet biolog med ferskvannsøkologi som spesialfelt. Likevel er det medisin og helse hun steller med i yrkeslivet, og hun jobber nå som seniorrådgiver og fagkoordinator i Helse Midt-Norge. Opprinnelig er May Britt Lånkbygg, men har bodd på Vikhammeråsen i 20 år. Der bor hun sammen med mann og to barn, eller rettere sagt ungdommer. Dessuten har hun en hund som hun gjerne drar med seg ut på tur.

Fortsatt nestleder

Mari Bjørnstad fortsetter som nestleder i Malvik Senterparti, mens Ida Vetleseter Bøe, Thorbjørn Normann, Hans Olav Staven, Lorents Teigen, Torkel Ystgaard samt gruppeleder Ketil Sivertsen utgjør det øvrige styret.

Les forrige sak:
Tatt for håndholdt mobil men nektet for å ha kjørt. Nå har mannen fått sin straff

Retten trodde ikke på mannen i slutten av 50-årene

Close