3 °C Stjørdal, NO
20/10/2019

135 husstander rammet av fiberbrudd

Jobber dag og natt for å utbedre feilen før helgen

Det arbeides intenst med å bøte sammen fiber. Det foregår i dette området like ved terrassehusene. (Foto: Lars de Bruin) Det arbeides intenst med å bøte sammen fiber. Det foregår i dette området like ved terrassehusene. (Foto: Lars de Bruin)

135 husstander i Husbyåsen, Dullum og Dølin i Stjørdal er uten fiber etter at fiberkabler ble ødelagt onsdag formiddag. I følge våre kilder skjedde bruddet under kommunalt vedlikeholdsarbeid. Fiberbruddet har skjedd like ved de velkjente terrassehusene i Stjørdal. (Artikkelen fortsetter under bildet!)

Her er feilen som gjør at mange husstander er uten fiber i Stjørdal. (Foto: Lars de Bruin)
Her er feilen som gjør at mange husstander er uten fiber i Stjørdal. (Foto: Lars de Bruin)

NTE jobber intenst med å reparere feilen og i følge deres egen nettside har de et håp om å få utbedret dette før helgen.

– Entreprenør har jobbet siden onsdags formiddag, jobbet dag og natt med å reparere skaden som oppsto. De jobber fortsatt natt og dag med å etablere og skjøte sammen fiberkabel som ble skadet. Her er det snakk om nesten 1000 fiber som må skjøtes sammen. Dette er en tidkrevende jobb. Vi i NTE har satt inn alle tilgjengelige ressurser for å få ordnet dette fortest mulig, skriver NTE. De beklager sterkt til alle kunder som er berørt av feilen, og jobber sammen med entreprenør for å få ordnet dette før det blir helg.

Les forrige sak:
GLAD LAKS: Gunnar Wergeland og de 25 ansatte merker godt at laksesesongen har startet. Det gjør at Spar-sjefen kan smile.
Butikken som får napp hos fiskerne

Elva gir hyggelige ringvirkninger

Close