12 °C Stjørdal, NO
25/06/2019

Hundrevis skal ut på tur

– Vi vet at de står og spøler i grusen etter å komme i gang

UT PÅ TUR: Arrangørgruppen håper på hundrevis av turgåere og tusenvis av turer igjen. Fra venstre: Frode Aune, Odd Palmer Stenmo, Per Olav Stormo, Roger Lindgren, Anne Marken og Alf Olsen. Ivar Kværnmo og Bjrøn Madslangrud var ikke til stede da bildet ble tatt. UT PÅ TUR: Arrangørgruppen håper på hundrevis av turgåere og tusenvis av turer igjen. Fra venstre: Frode Aune, Odd Palmer Stenmo, Per Olav Stormo, Roger Lindgren, Anne Marken og Alf Olsen. Ivar Kværnmo og Bjrøn Madslangrud var ikke til stede da bildet ble tatt.

Nå skal hele Meråker ut på tur igjen

I fjor ble det registrert 6.116 turer på de ti utvalgte turmålene i «Ut i Meråker». Nå er ni splitter nye, og et «gjenbruksturmål» klare for å få besøk av hundrevis av meråkerbygger og andre igjen.
– Flåvollen på Teveldalen har vært med tidligere, men den er også på en måte ny ettersom det er satt opp ny gapahuk der, forteller Alf Olsen.

Historie-ildsjelen er ildsjel for mye av det som skjer i Meråker. Nå har han og «Ut i Meråker»-gjengen gjort klart for oppstart av årets ti turmål fra og med fredag 1. juni.

– I fjor var det vel ikke topp turvær hele sommeren og det gjorde utslag i litt færre registreringer. Toppen av turer hittil var i 2016 da vi nådde 7.500, forteller Alf Olsen.

Papir og app

183 spreke turgåere besøkte alle ti turmålene i løpet av fjoråret. I særklasse flest registreringer hadde Ingeborg Tuseth med 207 turer foran Inger Johanne Furunes med 68 og Inger Johanne Lundemo med 43.

– Vi starter 1. juni og i år plukker vi inn postene 15. oktober. Turkortene kan du få tak i på rådhuset, biblioteket, hos Extra og Best Meråker. Dessuten er alle ti turmålene med i Trimpoeng-appen i konkurransen Meråker Challenge. Det betyr at du kan registrere deg både på papir og på app, sier Alf Olsen.

Coop Storlien artikkelnivå

Les forrige sak:
(Illustrasjonsfoto)
Pustet inn røyk fra lysarmatur

Nødetatene måtte rykke ut til dagligvarebutikk

Close