2 °C Stjørdal, NO
21/10/2019

Husk å stemme!

Nå strømmer det på med velgere til valgurnene landet over. På Stjørdal Bibliotek var det godt oppmøte da Stj-Nytt la turen innom rundt kl.14.00 i dag mandag. Valg-vaktene Arve Børstad og Kåre Børseth passer her på at stemmeseddelen fra velger Per G. Holltrø går i urnen.

 

Det er viktig at du bruker din stemmerett fordi det kan være med på å avgjøre hvilke av partiene som i de neste fire år skal styre landet. Valgdeltakelsen så ut til å være god da Stjørdals-Nytt besøkte valglokalet på Stjørdal Bibliotek i dag mandag rundt klokken 14.00. Vaktene i valglokalene kjente sine oppgaver, og velgere i alle aldre strømmet på til valgurnene.

 

–        Å gi sin stemme er enkelt, legg turen til valglokalene med legitimasjon så får du assistanse om det trengs, sier Arve Børstad og Kåre Børseth blant valg-vaktene på biblioteket i Stjørdal. Er du stemmeberettiget, gjelder det å ta med legitimasjon. Velg ditt parti i form av stemmeseddel som brettes og får et stempel av personalet. Valgets utvikling og utfall vil TV-overføres på riksdekkende kanaler utover kvelden. Godt valg!

 

Coop Storlien artikkelnivå

Les forrige sak:
Dugnad og lystenning i Monsberga

  -Til dugnaden skal det ryddes kvist og rakes. De som […]

Close