11 °C Stjørdal, NO
11/07/2020

Hva kan vi bidra med lokalt?

Øystein Nygård ved HINT Avdeling for trafikkopplæring er imponert over arbeidet med Lys opp-aksjonen og reflekskampanjen. Nå vil han se nærmere på om elevene kan gjøre mer i det forebyggende arbeid ved skolen på Stjørdal.

 

Elev ved HINT Avdeling for trafikkopplæring, Øystein Nygård, ser mulighetene for et sterkere lokalt engasjement i forebyggende trafikksikkerhetsarbeid. Det vil han gjerne ha med drahjelp fra elever og lærere ved Hint-skolen for trafikkopplæring.

Blant forebyggende kampanjer på området trafikksikkerhet, har også elevene ved HINT Avdeling for trafikkopplæring lagt merke til Lys Opp-aksjonen. En refleksaksjon som ble startet opp med lokal forankring i Stjørdal, der blant andre foreldre til ungdommer som har omkommet i trafikken har vært pådrivere.

– Lys Opp-aksjonen er tydelig blitt godt mottatt i denne regionen, og er med å skape fokus på sikkerhet i trafikken. Vi håper initiativtakerne lykkes videre med denne kampanjen, og at den etter hvert kanskje kan bli landsomfattende. Kanskje kunne dette med forebyggende arbeid blitt en mer markert del av vår hverdag på høyskolen i Stjørdal også. Kanskje kunne vi elever ved skolen gjort noe med en forebyggende refleks-aksjon eller kampanje. 

Nå tar vi opp denne diskusjonen internt på skolen.  Kommer vi frem til noe konkret på dette området, vil vi komme tilbake til det, avslutter Øystein Nygård ved HINT Avdeling for trafikkopplæring.

Les forrige sak:
Lærer Elke Kristoffersen visualiserer reaksjonsmønster med ball foran Anders Brune Gjertsen, Stian Aasen, Pål Grøtte(delvis skjult) og Kurt Pederen.
HINT-elever på IKT eksamen

  Førsteårs elevene ved HINT Avdeling for trafikkopplæring utgjør over 100 […]

Close