5 °C Stjørdal, NO
20/10/2021

Spar Hegra uke 42
XC60
XC90
Header-Bingo-uten dato
XC40

Hvem vinner norske talenter ?

 

Kan Stjørdalingene Are og Sunniva vinne Norske Talenter ? Betsson oddsene taler for at Tre Generasjoner vinner talentkonkurrasen. Oddsen for at Stjørdalingene vinner konkurransen er 6,00.

 

(Oslo, 25.05.2011) Tre Generasjoner sjarmerte en hel nasjon i den siste semifinalen, og det er ingen grunn til å tro at de stopper der. Hvis Betsson-oddsene slår til, vinner sørlandsfamilien finalen i Norske Talenter.

 

– Tre Generasjoner har en usedvanlig bred appell. Mens de andre deltakerne kjemper om de samme stemmene, treffer Tre Generasjoner hele det norske folk. Dette er sjarmerende og ektefølt, sier sjef i Betsson Norge, Hans Martin Nakkim.

 

Tre generasjoner fikk flest stemmer av alle i den siste semifinalen. Trioen bestående av mormor Mathilde, mor Turid og barnebarn/sønn Thomas. Familien skal konkurrere mot betydelig mer fartsfylte og ungdommelige innslag, som den meritterte heiagjengen i Intros Cheer Crew og den unge danseren Tord Korsvold.

 

Bergenske Tord Korsvold ble verdenskjent over natten med sin popping og er allerede en hit på YouTube. Fredag finner vi ut om han også er en hit hos TV-publikummet. Ingen tvil er det i hvert fall om at det vestlandske dansetalentet er Tre Generasjoners farligste konkurrent.

 

– Tord har vært en av de største favorittene fra starten av. Det blir spennende om å se om han klarer å slå Tre Generasjoner. Det står mellom det unge og trendy og det eldre og trauste, sier Nakkim.

 

Tre Generasjoner har odds på 3,25 mens Tord Korsvold ligger tett bak på andreplass med 3,75 i odds.

 

 

Oddsen på finalisene

 

  1. Tre Generasjoner 3,25
  2. Tord Korsvold 3,75
  3. Intros Cheer Crew 4,65
  4. Sunniva Unsgård og Are Hembre 6,00
  5. Gro Marit Larsen 8,00
  6. Bogdan Ota 10,00
  7. King Wings Crew 17,00
  8. Daniel 18,00
  9. Berge Ohm 40,00

 

 

Kilde: Betsson

Les forrige sak:
Barnehagedag i Monsberga friområde

Torsdag 19. mai hadde avdelingen Tusenbein ved Sandskogan barnehage fremvisning av […]

Close