23 °C Stjørdal, NO
22/05/2019

Hvor mange har Sune behandlet?

Gjett hvor mange behandlinger Sune Gustavsson har utført og vinn billetter

DELTA: - Jeg ser fram til stor deltakelse i min lille konkurranse som jeg holder når jeg nå avslutter virksomheten som soneterapeut, sier Sune Gustavsson. DELTA: – Jeg ser fram til stor deltakelse i min lille konkurranse som jeg holder når jeg nå avslutter virksomheten som soneterapeut, sier Sune Gustavsson.

– Jeg har lyst til å stille et åpent spørsmål til alle mine kunder og andre som måtte være interesserte og ønsker å delta i konkurransen, sier Sune Gustavsson, som fredag 31. august avslutter sin virksomhet som soneterapeut i Stjørdal.

– Spørsmålet lyder: – Hvor mange behandlinger har jeg hatt i tidsrommet 23. januar 1991 og fram til 31. august 2018? Svaret blir presentert i Stjørdals-Nytt onsdag 5. september. Vinneren får billett for to personer til foredraget «Bobler» med Dora og Bjørg Thorhallsdottir i Olavshallen fredag 2. november klokken 18.00.

– Hvor skal svarere sendes?

– Send svarene på e-post til sune.gustavsson@sunes.no eller på sms til 913 73 634.

– Tidsfrist?

– Svarene må leveres innen mandag 3. september klokken 12.00 for å være med i konkurransen, sier Sune som er hemmelighetsfull om hva han nå skal finne på.

Coop Storlien artikkelnivå

Les forrige sak:
Rakel Bjørngaard og Simen Gjølberg fant tonen etter et tilfeldig treff på en restaurant. Nå er Hegras-kvinnen og TV-bonden kjærester. (Foto: Privat)
Rakel kapret «drømmebonden»

Tidenes mest populære "Jakten-bonde" falt pladask for Hegras-kvinne

Close