12 °C Stjørdal, NO
25/06/2019

Hyggekveld med Prøysen

Sangkoret ”Artig læll” underholdt med Prøysensanger

 

Kirkestua på Skatval var veldig godt besøkt da det var invitert til en hyggekveld med sanger skrevet av Alf Prøysen.

På nytt møtte folk fulltallig opp til en hyggekveld i Kirkestua på Skatval. Med allsang og koropptreden av ”Artig læll” var stemningen topp allerede etter første opptreden. Alf Prøysens sanger er lette og kjente slik at alle kan delta. Når en kortversjon av Prøysens liv ble lest opp, fikk de fleste et innblikk i livet for den kjære dikteren.

Solist
Øyvind Heimstad skapte også god stemning når han fremførte sanger av Prøysen: Med kraftfull stemme og et engasjert publikum skapte han et utrolig engasjement fra publikum. Vi har ikke glemt trekkspiller Magnar Sandaune. Med sikkert  tonefølge sørget han for at sangen ble god.

Utmerket sang av Øyvind Heimstad.

Coop Storlien artikkelnivå

 

Humørspreder
Ole Gjevik var også denne gang tildelt taletid. Tidsbruken måtte utvides, for han ble stadig avbrutt av latterbrøl fra publikum. Hans barndom ble beskrevet som ganske livlig der han vokste opp på Smøla. Engasjert og artig i måten han serverte historier fra svunne tider.

Godt besøkt
Kirkestua har vanligvis ikke opplevd så lettlivet forsamlinger. Vi vil gi ros til Asgeir Heimstad og hans medhjelpere for en trivelig kveld. Ser vi på oppmøtet, kan vi fastslå at disse kveldene er en fulltreffer. Økonomien ved loddsalget som gjennomføres brukes på Kirkestua. Vi venter på fortsettelsen, da blir det på nytt ”Artig læll”.

Les forrige sak:
OPPROP: Felix Muehlemann (helt t.v.) orienterer om turneringsreglene og trekningen av lag.
Bandyturnering i Hommelvik

  To forskjellige kvelder i uka er det innebandy på programmet […]

Close