9 °C Stjørdal, NO
15/06/2021

Hytta gikk 1,3 millioner over takst: – Vi skjønte ingenting

– Men vi har beina ganske godt plassert på jorden

Etter en heftig budrunde fikk ekteparet Laila og Elias Williksen solgt hytta til over 1,3 millioner over takst. Foto: Eiendomsmegler 1. Etter en heftig budrunde fikk ekteparet Laila og Elias Williksen solgt hytta til over 1,3 millioner over takst. Foto: Eiendomsmegler 1.

Ekteparet Laila og Elias Williksen fra Stjørdal hadde håpet på å selge hytta over prisantydning, men de hadde aldri forventet å selge for 1,3 millioner over takst.

Hytta på Salsbruket ligger bare et stenkast fra sjøen. Fritidsboligen som ekteparet bygde selv for 38 år siden ble taksert til 700.000 kroner, men endte til slutt med å bli solgt for to millioner.

– Det var en heftig budrunde som mange deltok på. Vi skjønte egentlig ingenting, ler Laila Williksen.

Ekteparet forteller at de hadde forventet at hytta skulle gå over takst, men ikke så høyt.

– Nei, nei, det hadde vi ikke trodd. Vi trodde derimot at vi skulle klare å selge den til rundt en million. Det er en fin beliggenhet og en attraktiv plass, så vi tenkte det var en fin pris for en sånn type hytte, forteller Elias Williksen.

– Vi har beina ganske godt plassert på jorden, så det ble ikke noe høye rop verken fra meg eller Elias da vi fikk beskjeden, men det var gledelig, legger kona til.

Hytta på Salsbruket ligger bare et steinkast unna sjøen. Foto: Eiendomsmegler 1.
Hytta på Salsbruket ligger bare et steinkast unna sjøen. Foto: Eiendomsmegler 1.
Tilbakelagt kapittel

Ekteparet forteller at de har vært inne på tanken om å selge i en års tid, før salgsprosessen for alvor begynte rundt påske.

– Det er delvis på grunn av koronaen vi velger å selge akkurat nå, og vi tenkte at etterspørselen på fritidsboliger var rimelig brukbar nå for tiden. Selv om jeg tror vi hadde fått solgt den for en god pris i nærmeste fremtid også, sier Elias Williksen.

Lang reise

Noe av årsaken til salget er at de synes det begynner å bli langt å reise til Salsbruket, en nesten fire timers lang kjøretur fra Stjørdal. I helgen var Laila og Elias på hytta en siste gang, for å rydde ut det resterende før den nye familien overtar. Det blide ekteparet er langt fra vemodig.

– Til å begynne med var det litt rart. Men nå har det vært en pågående prosess i noen måneder, så det gikk egentlig bedre enn hva vi hadde trodd, sier Laila Williksen.

Les forrige sak:
Dette er kommunens vaksinestatus

Oppfordrer alle til å akseptere tilbud om vaksine.

Close