8 °C Stjørdal, NO
26/09/2020

Hytteperle solgt for 7,1 millioner

Budrunden endte 2,6 millioner over prisantydningen

Denne eiendommen, helt i sjøkanten i Lofjorden i Åsenfjorden, ble kjøpt for 7,1 millioner. Det er 2,6 millioner mer enn prisantydningen. (Foto: Eiendomsmegler1)

– Jeg har ikke landet helt ennå, sier eiendomsmeglerfullmektig Lise Alstad i Eiendomsmegler1.  Hytta i Åsenfjorden hun nettopp har solgt for 7,1 millioner, etter en intens budrunde, hadde en prisantyding på 4.490.000 kroner.

Beliggenheten til den 20 år gamle hytta er unik, og Alstad er ikke i tvil om at det er det som gjør at interessen var så enorm. For det var ikke bare prisen som ble høy, – det var også oppmøtet på visningene.

– Vi hadde sju privatvisninger, og 17 på påmeldingsvisning på lørdag, sier Lise Alstad.

Det første budet kom allerede lørdag, men det fikk ikke stå i fred særlig lenge.

– Første budet var på 4 millioner, mens det neste som kom mandag formiddag var på 5 millioner. Så fortsatte det oppover med økninger på 100 000 og 200 000 kroner i gangen, sier Lise Alstad.

Totalt fire budgivere var med i kampen om den særegne eiendommen. Kjøperen er fra Trondheim.

Her kan du både lese mer og se mer av fritidseiendommen!

Eiendomsmeglerfullmektigen hadde tro på at denne eiendommen skulle bli omsatt til en bra pris, men dette var i overkant selv for henne.

– Etter at vi så interessen hadde vi en formening om at den kunne bli solgt for over prisantydning, og kanskje en liten million over. Men ikke 2,6 millioner over, – det hadde vi aldri trodd, sier Alstad.

– Er det fullstendig bom på prisantydning?

– Sånne eiendommer kan slå begge veier, så det er vanskelig å vite. Men her har beliggenheten gjort enorme utslag. Den er rett og slett unik. Denne eiendommen var planlagt for salg i fjor, men vi holdt igjen, og det tror jeg selgeren er glad for i dag.

– Hvordan reagerer selgeren på salgssummen?

– Selgeren er vel kort sagt i ekstase. Dette er jo nesten som å vinne i Lotto, sier Lise Alstad, som deler selgerens begeistring.

Lise Alstad i Eiendomsmegler1 forteller om et «hot» fritidsboligmarked for tiden.

– Det gjelder både sjø- og fjellhytter. Fra et temmelig dødt hyttemarked i fjor så har det tatt fullstendig av fra juni i år. Men for all del; selgerne må ikke ha forventninger om to-tre millioner over prisantydning, sier Alstad og smiler bredt etter en skikkelig god dag på jobb.

Les forrige sak:
Tre-fire fine dager, men så blir det klissbløtt

Nyt de nærmeste dagene

Close