1 °C Stjørdal, NO
17/10/2021

XC60
XC90
Header-Bingo-uten dato
XC40

I 14 år har de prøvd å sikre seg drømmemedarbeideren. Nå har hun sagt ja

Jan Tore Halstadtrø (t.v.) mener de har fått med seg en historisk dame på laget. Torill Hofstad har nemlig jobbet på alle tre VVS-butikkene i Stjørdal. Her sammen med daglig leder Knut Øystein Sørgård. Jan Tore Halstadtrø (t.v.) mener de har fått med seg en historisk dame på laget. Torill Hofstad har nemlig jobbet på alle tre VVS-butikkene i Stjørdal. Her sammen med daglig leder Knut Øystein Sørgård.

Comfort Stjørdal Rør AS har i 14 år prøvd å få med seg Torill Hofstad på laget. Nå har de endelig kapret bransjeveteranen, som finner seg godt til rette i nye lokaler.

Firmaet flyttet tidligere i år fra Værnesgata til Kjøpmannsgata 3 i Stjørdal.

– Nå som vi har flyttet vil vi prøve å satse mer på butikk. Vi hadde butikk i Værnesgata også, men vi var ikke så godt synlige. Ved å være her, håper vi kundene vil bruke oss mer, sier han.

På veien inn i Kjøpmannsgata har de styrket staben, og skal vi tro Halstadtrø er det en svært kompetent dame som bedriften har fått med seg på laget.

La ut agn i 2007

– Vi prøvde å praie til oss Torill Hofstad allerede i 2007, men da ville hun fortsette der hun var. Når hun nå ringte og sa at hun var ledig, ble veien til ansettelse kort, smiler Halstadtrø.

Halstadtrø beskriver Hofstad som historisk, dette fordi hun har vært innom alle tre rørleggerbutikkene i Stjørdal: Rørteknikk, Bademiljø og nå Comfort Stjørdal Rør AS.

I løpet av sin 25 år lange karriere har Hofstad vært kjent for spesielt én ting.

– Jeg maser på leverandørene, og det har jeg vært kjent for i 25 år. Det har vært en del av jobben min, humrer Hofstad og presiserer at kjemien mellom en butikkansatt og en leverandør er grunnleggende for hvor mye en butikk selger.

Pensjonisttilværelsen fristet ikke

Hofstad gikk egentlig av med pensjon tidligere i år, men begynte raskt å kjede seg.

– Da tok jeg kontakt med Jan Tore og fikk napp. Det er godt å komme seg ut, forteller hun.

Selv om Comfort Stjørdal Rør AS har prøvd å få henne med på laget i 14 år, tror hun ikke de har lidd i hennes fravær, men understreker at det er gøy å få være med på nyetableringen. Trolig er Hofstad den eneste som har vært med i alle tre rørbutikkene.

– Jeg tror ikke det er noen som har jobbet i butikken hos både Rørteknikk, Bademiljø og nå her. Jeg har vært en del av bransjen i mange år, og det er svært gøy å kunne avslutte med å bli Stjørdals eneste som har vært innom alle tre VVS-butikkene, smiler Hofstad.

Vakuumtoalett til hytter

Comfort Stjørdal Rør AS sysselsetter rundt 10 ansatte. Firmaet driver med alt fra eneboliger til hytter, og tar på seg oppdrag i hele Midt-Norge. I tillegg til vanlig service, driver de også litt med bad. Et av produktene firmaet har gjort en satsning på er vakuumtoalettet Jets.

– Løsningen gjør det mulig å ha vannklosett på hytten, selv om du ikke har innlagt strøm og vann. Det driftes på et 12 volts batteri som lades opp av solcellepanel, og bruker kun 0,5 liter per spyling. Til sammenligning bruker et ordinært toalett i gjennomsnitt seks liter, forklarer Halstadtrø.

Les forrige sak:
Stjørdals-Blink tapte viktig bortekamp

Close