7 °C Stjørdal, NO
27/09/2020

I dag selges trolig de siste billettene

Lånkerevyen i storform har solgt ut seks av sju forestillinger

Mor og datter på scenen i heftig krangel om tubaspilling. Marthe Nygård (t.v.) og Malin Bremseth er to av de skinnende stjernene i årets Lånkereyv. (Foto: Anne Gundersen / Nea Radio)

Seks av sju forestillinger er utsolgt. Vil du se Lånkerevyen i år må du kjappe deg.

– Det har vært enorm respons i år, og etter de strålende kritikkene vi har fått tror jeg nok det er flere som tenker at de bør ta seg en tur til Trudvang, sier Lånkerevy-sjef Christer Nilsen.

Premieren lørdag ble tatt imot med rungende lattersalver, stående applaus og stormende jubel, og ikke minst enorme kritikker fra alle tilstedeværende.

– Lånkerevyen vet godt at publikummet har høye forventninger når de besøker Trudvang. Men med selvsikkerhet, sceneutstråling og eminente, kreative tekstmakere på laget, innfrir de. Som vanlig, skriver Trønder-Avisas anmelder Ellen Marie Stølan, og trekker fram ungdommene og damene, som er i ferd med å svinge seg opp på nivået til de som har vunnet priser på rad og rekke for Lånkerevyen.

– Det mest gledelige med Lånkerevyen er at det vises tydelig at de har jobbet ordentlig godt for å få til dette. For denne revygjengen vil gjerne gjøre ting litt bedre. Litt morsommere. Litt galere. De har en sult etter å strekke seg lengre, og skape noe ingen har gjort før dem. Og det forklarer nok at de klarer å holde på formtoppen. År etter år, skriver Trønder-Avisa.

Men skal du få med deg årets revy «I form» haster det veldig.

– Nå har vi kun få billetter igjen til forestillingen søndag 20. oktober. De fem andre forestillingene er utsolgt, sier Christer Nilsen.

– For å få sikret seg billetter må folk ringe til Lånkerevyen eller ta kontakt med Lånkerevyen på Facebook. Jeg er vel litt inhabil, men anbefaler iallfall folket til å gripe sjansen, sier en strålende fornøyd Christer Nilsen.

Les forrige sak:
Dette er de alene om å dyrke i Trøndelag

36 tonn squash fra denne gården i år

Close