4 °C Stjørdal, NO
19/10/2020

I dag kan Blink få luke

Seier i dag gir fem poengs forsprang

Mats Lillebo er toppscorer i 2. divisjon avdeling 1 med åtte scoringer på sju kamper. I dag kan han hjelpe laget sitt til en fem-poengsluke på toppen av tabellen. Mats Lillebo er toppscorer i 2. divisjon avdeling 1 med åtte scoringer på sju kamper. I dag kan han hjelpe laget sitt til en fem-poengsluke på toppen av tabellen.

Før Stjørdals-Blink går ut på Sola stadion for å møte bunnlaget i 2. divisjon, Sola, i dag er det med visshet at de kan få et solid forsprang på toppen av tabellen.

I går overrasket Nardo med å slå Kvik Halden 2-0 hjemme på Nissekollen. Kvik Halden hadde med seier mulighet til å passere Blink på tabellen, men sånn gikk det altså ikke. Dermed har samtlige lag i toppen av tabellen spilt sju kamper og Blink er to poeng foran Kvik Halden og tre foran Fredrikstad.

Dersom Blink slår Sola søndag ettermiddag vil luka ned til nærmeste utfordrer være på hele fem poeng. Rett nok vil de da ha en kamp mer spilt enn lagene på andre og tredje plass, men vil uansett kunne legge litt press på Østfold-lagene.

Trener Roar Vikvang og hans mannskap reiste til Sola og Stavanger lørdag ettermiddag og mønstrer en så godt som skadefri tropp. Eneste forfall er Knut Kåre Aftret Brøndbo som pådro seg en skade forrige andrelagskamp.

Les forrige sak:
En stjørdaling kan glede seg over 4.651.555 kroner i Lotto-gevinst. (Foto: Pie-Christine Skagsoset Norseng/Norsk Tipping)
Vant over 4,6 millioner i Lotto

- Dette er sykt. Herreminhatt, i natt blir det lite nattesøvn

Close