8 °C Stjørdal, NO
09/05/2021

I dag kan du smake ekte gårdsvafler

Lanserer kortreist vaffelrøre på pose

Bonden på Kilnes gård, Odd Magne Storflor (t.h.) får instruksjoner om sin nyinnkjøpte vaffelkarusell av selger Ole Myhrene. (Foto: Privat)

Kilnes gård var først ut i landet med kortreist melk og salg fra melkeautomat. Fredag lanserer de produktet ekte gårdsvafler, laget av den kortreiste melka.

– Vi selger røre, så har alle mulighet til å servere ekte gårdsvafler når du måtte ønske det, sier Karoline Sunde Storflor og Odd Magne Storflor ved Kilnes gård.

Den nykomponerte vaffelrøra er laget av kortreiste ingredienser. Melka er selvsagt fra Kilnes gård, eggene fra Julseth Østre i Lånke og smør fra Tine. Melet er fra urkornprodusentene Gullimunn på Innherred.

– Lanseringen skjer i forbindelse med Trøndersk Matfestival  i Værnesregionen. Vi inviterer til «matdag» på Kilnes fredag og det samme på Torget i Stjørdal sentrum lørdag, sier gründerekteparet Storflor.

Med på matdagene har de også sin nyinnkjøpte vaffelkarusell. Her skal stekingen gå unna. På det meste kan karusellen steke 150 vaffelplater i timen.

– Med denne håper vi at ingen trenger stå i kø for helt nystekte vafler med ekte rømme og hjemmelaget syltetøy, sier Kilnes-bøndene.

Alt som befinner seg i denne vaffelrøren er kortreist. I dag lanserer Kilnes gård produktet. (Foto: Privat)

Les forrige sak:
Én av 223 brukte ikke bilbeltet

Meget fornøyd med kontroll-resultat

Close