15 °C Stjørdal, NO
29/05/2020

I kveld blir Anton TV-kjendis

Nå skal fem-åringen på 85 kilo bli alles bestevenn

Fredag vil TV-seerne få møte hundene som blir med i programmet «Fra bølle til bestevenn». Fra da av vil også den fem år gamle New Foundland-hunden Anton fra Stjørdal som eies av Monica Sagen og Fredrik Holmen bli en sentral del av serien. (Foto: Tormod Leet, Monster/NRK)

Hunden Anton fra Stjørdal debuterer i programmet « Fra bølle til bestevenn» på NRK fredag kveld. New Foundland-hunden Anton er fem år og veier 85 kilo.

Programmene om hunder som lærer mer om lydighet og dressur sammen med sine eiere er på gang hos NRK. En av hundekjendisene i «Fra bølle til bestevenn» er altså Anton. Det er paret Monica Sagen og Fredrik Holmen som eier Anton, som utvilsomt er en av de største hundene i programmene som kommer. De to eierne fra Stjørdal blir med Anton når hundetrener Maren Teien Rørvik assisterer med gode råd slik at hunden lytter til kommandoer som blir gitt.

Unge hunder og voksne hunder skal lære å lystre i denne programserien. Noen av dem er allerede lydige familiehunder.
– Vår kjære store Anton på fem år hører etter og lystrer meg ut på tur, hjemme og på jobb. Noen større utfordringer møter derimot Monica når Anton finner ut at egenskapene kan være ikke å lystre, sier Fredrik Holmen.

SN vippskampanje 1 mobil artikkel

Serien «Fra bølle til bestevenn» kommer vanligvis til å gå på NRK1 på torsdagskveldene, men det første programmet i serien sendes altså i kveld fredag 3. januar klokka 21.10 på NRK1. Det blir i åpningsprogrammet felles introduksjon av alle hundene som deltar. I det tredje programmet i serien vil hunden Anton fra Stjørdal være hunden i fokus. Da blir han «hovedrolleinnhaver» i serien. I dette programmet skal Anton blant annet øve på å gå inn i bilen. Hundeeierparet Monica Sagen og Fredrik Holmen deltar forøvrig på premierefest for «Fra bølle til bestevenn» i Oslo fredag kveld.

– Vi vet det er mange som har sansen for hunder generelt. Nå hadde det vært hyggelig om folk ser på TV-skjermen og kanskje lærer noen nytt om dressur av hunder og lydighet generelt, sier Fredrik Holmen som synes Anton har sine helt spesielle egenskaper.

Les forrige sak:
(Illustrasjonsfoto)
Bil har kjørt inn i lyktestolpe

Ingen personskader, men meget glatt, melder politiet

Close