10 °C Stjørdal, NO
24/06/2021

Header-Bingo-uten dato
SparHegra uke 25

I kveld garanterer han storpremie

En radiobingospiller får med seg 100 000 kroner fra Nea Radio

Daglig leder og bingogeneral i Nea Radio, Stian Elverum, er tydelig. I kveld skal han dele ut 100 000 kroner til en av bingospillerne. (Foto: Nea Radio)

«Bingo-Stian» skal dele ut 100 000 kroner i kveld til en av bingospillerne på Nea Radio.

– Radiobingoen har blitt en stor og viktig inntektskilde også for oss, sier daglig leder og bingogeneral i Nea Radio, Stian Elverum.

– Da koronasituasjonen oppsto ble det for mange mediebedrifter en stor økonomisk utfordring å skulle få alt til å gå rundt, men vi ba de trønderske radiolytterne om hjelp, og det fikk vi i rikelig monn, sier en takknemlig radiosjef som også roser alle ansatte, frivillige og frilansere.

– Og nå skal spillerne kjempe om storpott?

– Ja, i kveld skal 100 000 kroner ut til en heldig vinner, lover Elverum med ekstremt stort trykk på ordet skal.

Samtidig kan radiosjefen se tilbake på en svært god utvikling i det siste. Siden de utvidet FM-nettet til hele Værnesregionen og store deler av Trøndelag, samtidig som de satset på DAB, har omsetningen blitt tredoblet.

– Lyttertallene viser oss at den jevne innbygger i Værnesregionen har tatt oss varmt i mot, med både «Trønderfrokost med Baard Danielsen» hver morgen som sendes direkte fra vårt studio i Stjørdal og ellers et stort og bredt utvalg av lokalt innhold hele dagen til midnatt stort sett hver dag, sier Elverum.

Les forrige sak:
(Illustrasjonsfoto)
Front mot front på fylkesveg

Mann i 50-årene er fratatt førerkortet

Close