10 °C Stjørdal, NO
29/05/2020

I kveld kan kundene oppleve både idol- og fotballstjerner

Torgkvartalet byr inn til vårens store kundekveld

Senterleder Geir Veie byr inn til vårens store kundekveld torsdag. Senteret holder dårene åpne til klokka 22. Senterleder Geir Veie byr inn til vårens store kundekveld torsdag. Senteret holder dårene åpne til klokka 22.

Torgkvartalet får både musikalske og sportslige stjerner på besøk under kundekvelden torsdag.

– Som et pulserende bysenter ønsker vi å gi besøkende opplevelser i tillegg til shoppingen gjennom underholdning og andre stunt, sier senterleder Geir Veie ved Torgkvartalet.

Som underholdere denne kvelden vil senteret få besøk av Kristian Raanes fra Orkdal, som er velkjent for mange etter at han endte på 2. plass i «Idol» på TV2 like før jul. Han er på plass utenfor Ark bokhandel fra klokka 20 torsdag.

SN vippskampanje 1 mobil artikkel

En time tidligere kommer brødrene Erlend og Brynjar Fagerli. De er verdens beste fotballtriksere og vil vise mange av sine kunster til Torgkvartalets besøkende torsdag kveld. Dette showet foregår i kjøpesenterets nye del ved spisestedene i første etasje. Der blir det også musikk fra discjockey store deler av kvelden.

– Vi håper mange vil benytte anledningen til å besøke oss torsdag. Da har vi også åpent til klokka 22 slik at flest mulig har muligheten til å stikke innom for shopping og show, sier senterleder Veie.

I tillegg til sang, musikk og fotball på høyt nivå har selvsagt Torgkvartalets butikker virkelig funnet fram mange godbiter til vårens store kundekveld.

 

Les forrige sak:
Politiet tok oppstilling og målte hastigheten til trafikken oppover Gevingåsen fra Hell. (Foto: Utrykningspolitiet)
Ett førerkort røk og 17 fikk bot

To menn berget førerkortet med minst mulig margin

Close