10 °C Stjørdal, NO
17/09/2021

Header-Bingo-uten dato
Spar Hegra uke 37

Målløst etter sjansefattig omgang

Både Blink og Strømmen jakter viktige poeng

Mats Lillebo og Blink ropte på straffe i første omgang, men dommeren vinket spillet videre. Stillingen er 0-0 til pause. Foto: Åge Sjølstad

Sjansefattig første omgang på MUS stadion.

Stillingen er 0-0 mellom Stjørdals-Blink og Strømmen etter de første 45 minuttene på MUS stadion Sandskogan.

Både Blink og Strømmen ligger farlig utsatt på tabellen og er innblandet i nedrykksstriden, og første omgang på MUS stadion Sandskogan bar derfor preg av to forsiktige lag som lå kompakte og ikke tok særlig store sjanser.

Det ble skapt svært lite fra begge lag før pause, og det tok en drøy halvtime før kampens første brukbare mulighet kom.

Strømmens Lorent Callaku kom til en avslutning fra distanse, men skuddet gikk like over mål.

Ropte på straffe

Blink fikk opp tempoet noe på tampen av omgangen, men rødtrøyene klarte ikke å komme til de store sjansene.

Minuttet før pause ropte Blink-spillerne på straffe etter at Mats Lillebo tilsynelatende ble holdt inne i feltet, men dommeren vinket spillet videre.

Dermed er det målløst til pause.

Godt nytt for Blink er at både Grorud( 0-3 mot Aalesund) og Bryne ( 0-3 mot Hamkam)ligger under til pause. Begge lagene ligger under Blink på tabellen.

Les også: Hadde tre poeng i lommen – så scoret gjestene på overtid

Før kampen

Onsdag venter nok en viktig kamp for Stjørdals-Blink i OBOS-ligaen når Strømmen kommer på besøk på MUS stadion Sandskogan.

Avspark er klokken 18.00, og Stjørdals-Nytt følger kampen.

Etter lørdagens sterke borteseier i bunnoppgjøret mot Grorud tok Stjørdals-Blink steget opp fra kvalifiseringsplass til nedrykk og opp til en 12. og foreløpig sikker plass når 17 kamper er unnagjort og 13 kamper gjenstår i OBOS-ligaen.

– Det føles skikkelig godt å stå med to strake trepoengere. Nå ser vi frem til kamp mot Strømmen på onsdag, som også blir meget viktig. Med seier der kan vi få nok en luke, sier Blink-kaptein Vegard Fiske.

– En liga hvor alt kan skje

Ned til Sandnes Ulf, som i øyeblikket innehar kvalikplassen til nedrykk, er det to poeng. Ned til Grorud og Strømmen, som ligger på direkte nedrykksplass, er det henholdsvis fire og fem poeng.

– Det er mye jobb som skal gjøres fremover og vi vet at ting fort kan snu i denne ligaen. Vi husker alle avslutningen på fjorårssesongen hvor vi lå svært godt an, også plutselig fikk vi en dårligere periode. Det er en liga hvor alle slår alle, så mye kan skje, sier Fiske.

Kan stå med tre strake seire

Onsdag kveld får altså Stjørdals-Blink besøk av Strømmen, et lag Blink slo 2-1 på bortebane i sommer.

– Vi har møtt Strømmen tidligere og vet hva som venter oss. For oss handler det om å fortsette å stenge igjen bakover. I tillegg har vi x-faktor og mye fart fremover og vet at vi kan gjøre det vanskelig for dem. Jeg har tro på at vi kan stå med tre strake seiere etter Strømmen-kampen, avslutter Fiske.

Slik starter Blink mot Strømmen:

David Paulmin – Robin Bjørnholm-Jatta, Dejan Corovic, Martin Lundal, Aleksander Foosnæs – Morten Strand, Fredrik Vinje, Joachim Olufsen – Marius Augdal, Mats Lillebo, Sondre Hopmark Stokke

På benken: Albin Svensson, Vegard Fiske, Asle Hastadklev, Håvard Kleven Lorentsen, Karl Martin Rolstad, Ole Kristian Rødahl, Kjetil Holand Tøsse, Runar Hauge, Johann H. Kosberg

 

Les forrige sak:
12 førere fikk svi etter kontroll

Flere av førerne fikk forelegg for noe annet enn hastigheten

Close