12 °C Stjørdal, NO
30/07/2021

Marerittomgang for Blink – slapp inn fire

Blink overkjørt i første omgang

Stjørdals-Blink-kaptein Vegard Fiske er bekymret for seriestarten dersom man ikke kommer i gang med treningskamper. Her er han i aksjon mot Ull/Kisa i fjor. Arkivfoto: Åge Sjølstad. Blink-kaptein Vegard Fiske og Stjørdals-Blink møter Aalesund tirsdag. Her er han i aksjon mot Ull/Kisa i fjor. Arkivfoto: Åge Sjølstad.

Blink blir overkjørt på Color Line Stadion. Til pause leder Aalesund med fire.

Aalesund – Stjørdals-Blink: 4-0 etter første omgang

Stjørdals-Blink har hatt en tendens til å havne under tidlig i kampene denne sesongen, og kampen mot Aalesund var intet unntak.

Allerede før to spilte minutter gikk hjemmelaget opp i ledelsen. Sigurd Haugen satte ballen i mål ved bakerste stolpe etter innlegg fra høyrekanten.

Aalesund tok kommandoen i kampen, og det skulle bli verre for Blink.

Etter 12 minutter var hjemmelaget nok en gang på farten på høyresiden. Et innlegg fra Simen Rafn ble først reddet av Rasmus Sandberg, men Blink-keeperen måtte gi retur, og den havnet i beina på Torbjørn Kallevåg, som enkelt kunne sette inn 2-0.

3-0 og 4-0

Etter et forrykende første kvarter av Aalesund, slapp de etter hvert foten litt av gasspedalen.

Blink fikk muligheten på et frispark etter 17 minutter fra 17-18 meters hold, men frisparket gikk rett i Aalesund-muren.

Aalesund fortsatte å holde trykket oppe, og det meste skulle dreie seg om de oransje i første omgang.

Rett før halvtimen var spilt kom de igjen fremover på høyrekanten og et nytt innlegg ble slått. Inne i feltet dukket Erlend Segberg opp, og fra fem meter kunne midtbanespilleren bredside ballen i mål. 3-0 til Aalesund.

Og som om ikke det var nok. Fem minutter senere fikk hjemmelaget en corner. Den ble slått mot nærmeste stolpe, og der sto David Fällmann, som stanget ballen i mål.

Dermed leder Aalesund 4-0 etter de første 45 minuttene.

Før kampen

Det har buttet imot for Stjørdals-Blink i sesonginnledningen, og laget står med fire strake tap i OBOS-ligaen. Sist ble det et 1-2 tap hjemme for Sandnes Ulf, noe som sendte rødtrøyene ned til sisteplassen på tabellen med sine tre poeng på seks kamper.

Les også: Nedturen fortsetter for Blink – tapte igjen

Tirsdagens motstander Aalesund har skuffet stort så langt. Laget står med syv poeng på de første seks kampene, og ligger så vidt over nedrykksstreken. I forrige runde ble det et 0-2 tap for Sogndal, et lag som Blink slo hjemme tidligere i vår.

– Aalesund er et lag som har skuffet, og er helt klart ikke der de burde ha vært. Men det er et godt lag, og jeg forventer en tøff kamp, sa Blink-trener Tom Dent på en pressebrief i forkant av dagens kamp.

Tre spillere uaktuelle

Han har likevel tro på at Stjørdals-Blink kan snu den dårlige trenden.

– Vi har vist tidligere at vi er gode på bortebane mot god motstand. Jeg ser ingen grunn til at vi ikke skal greie det igjen. Nå får vi en ny sjanse til å vise oss frem, og forhåpentligvis kan ting snu, sier Dent.

Treneren forteller at Karl Martin Rolstad, Håvard Kleven Lorentsen og Sander Halgunset er uaktuelle til kampen.

Møttes i treningskamp i vår

Like før sesongen startet møttes lagene i en treningskamp på Color Line stadion. Det endte med en 3-1-seier til Aalesund. Tirsdag skal det spilles om poeng, og med full pott har Blink muligheten til å klatre over nedrykksstreken.

Stjørdals-Nytt kommer tilbake med en oppsummering i pausen og etter kampen.

Slik starter Blink:

Rasmus Sandberg – Robin Bjørnholm-Jatta, Fredrik Vinje, Vegard Fiske, Aleksander Foosnæs, Kjetil Holand Tøsse, Ole Kristian Rødahl, Ask Tjærandsen-Skau – Joachim Olufsen, Jakob Rømo Skille, Runar Hauge.

På benken: Emil Ødegaard, Lars Ramstad, Morten Strand, Lasse Bransdal, Johann Hoseth Kosberg, Mats Lillebo, Sondre Hopmark Stokke.

 

Les forrige sak:
(Illustrasjonsfoto: Marianne Flekstad Johnsen)
Fjellvandrere må hentes ned fra fjellet

Norsk Folkehjelp vil ta seg inn i fjellet og bistå

Close