3 °C Stjørdal, NO
02/12/2020

I kveld skal Blink-guttene opp på hesten igjen

– Det er mange som ser ut til å være i form

Stjørdals-Blink-trener Roar Vikvang liker det han ser av spillerne på trening for tiden. Mandag får han svar på om de klarer å ta poeng hjemme mot Strømmen. (Arkivfoto)

– Vi skal opp på hesten, brette opp ermene og legge ned en ordentlig innsats, så får vi håpe at vi får med oss noe.

Stjørdals-Blink-trener Roar Vikvang liker det han ser av sine spillere før mandagens hjemmekamp mot Strømmen. Men bortetriumfen mot Lillestrøm i forrige runde hjelper Blink-mannskapet lite denne gangen.

– Det er ingen kamper i Obos-ligaen som er enkle. Vi har allerede sett at alle kan slå alle i denne ligaen, sier Vikvang til Blinkfotball.no.

Han frykter ikke at spillerne ikke har klart å legge Lillestrøm-triumfen bak seg.

– Vi leverte en god prestasjon og fikk et fantastisk resultat. Det gir selvsagt selvtillit å ha spilt to gode fotballkamper mot to gode lag, sier Vikvang.

I kveld er han forberedt på ei ny steinhard arbeidsøkt mot et Strømmen-lag som i mange år har spilt i landets nest øverste divisjon.

– De har vist at de har evnet å holde seg på dette nivået over tid. Det sier noe om kvaliteten i den klubben, mener Roar Vikvang.

Treningene i uka mellom Lillestrøm og Strømmen har vært oppløftende for Vikvang og hans trenerstab og spillergruppe.

– Vi har en bra spillerstall, og det er mange som ser ut til å være i form. Det gir oss en mulighet til å rullere litt i kampene.

Treneren lover iallfall 90 minutter med solid innsats.

– Vi skal jobbe knallhardt for poengene, så får vi se om vi er dyktige nok, sier Roar Vikvang før kampen som har avspark mandag klokka 18.

Les forrige sak:
Stanset etter mulig promillekjøring

Mann i 40-årene er mistenkt

Close