14 °C Stjørdal, NO
07/07/2020

I mål med sitt største prosjekt

14 nye leiligheter er innflyttingsklare

PÅ TOPPEN: Slik ser det ut fra felles-terrassen i 4. etasje i Kirkevegtunet. I tillegg har alle leiligheter egne terrasser. Megler Geir Falck Anderssen (t.v.) er, som alltid, opptatt av beliggenhet og liker prosjektet til Jon Helge Gresseth og firmaet Iver R. Gresseth.

Eiendommen tilhørte tanta og onkelen til Iver Gresseth. Nå har snekkerfirmaet han selv etablerte bygd ferdig selskapets største prosjekt noensinne, med 14 topp moderne leiligheter i Kirkevegtunet i Stjørdal.

– Det er vårt største prosjekt noensinne, både i kvadratmeter og kroner, sier daglig leder Jon Helge Gresseth der han vandrer rundt i leilighetsbygget som står fiks ferdig til innflytting.,
– Her sto det en bolig og var en hage. Det er lenge siden pappa tok over eiendommen, og den første tanken var å bygge en tomannsbolig her. Så ble det 13 leiligheter og nytt kontor for oss. Nå er det 14 leiligheter og vi har bestemt oss for å bli der vi er, i Skjelstadmarka, med kontorene våre, sier Gresseth, som nå styrer bedriften Iver R. Gresseth AS.

Vidsyn

Han står på terrassen i 4. etasje. Bittelitt øst og litt sør for Stjørdal sentrum. Det betyr at utsikten er vid og bred mot sør og vest, helt til sola går ned i vest like før midnatt på de lyseste sommerkveldene som nå.
– Dette er en felles terrasse som alle beboerne kan bruke. Jeg regner med det kommer sitteplasser og bord her, sier Jon Helge Gresseth.

– Noe ekstra

Det er fortsatt noen leiligheter som ikke er kjøpt i bygget. Megler Geir Falck Anderssen forteller om stor interesse og at de som har kjøpt nå står og tripper for å komme med første flyttelass, og den meget erfarne eiendomsmegleren snakker veldig varmt om prosjektet. Det gjør han vel om alle prosjekt han skal selge, men det er noe ekstra med dette bygget, mener Anderssen.
– Det er gjennomført grundig håndverk, utført av en meget anerkjent lokal entreprenør. Alt er bygd på stedet, badet er plassbygd og beliggenheten er meget, meget bra. Du bor jo nesten på Torget, selv om du bor litt tilbaketrukket, sier Geir Falck Anderssen.

Rimeligere

Beliggenhet er jo det store for meglere, og selvsagt for boligkjøpere, og Anderssen liker veldig godt det han ser fra terrassene. Alle er innglasset, men kan åpnes for lufting, og alle har mye sol og vidt utsyn.
– Så er dette prosjektet rimeligere enn tilsvarende prosjekt i sentrum av Stjørdal, sier Geir Falck Anderssen.
– Hvorfor?
– Det kan det være flere årsaker til. Det kan dreie seg om måten å bygge på, det kan dreie seg om tomtekostnader og offentlige krav, og det kan dreie seg om hvilke krav utbyggeren setter til avkastning, sier Anderssen.

Holdt alle i jobb

Den daglige lederen i Iver R. Gresseth er fornøyd med Kirkevegtunet. Selskapet som pappaen startet for mer enn 40 år siden har vokst seg temmelig store, og Jon Helge Gresseth innrømmer at dette prosjektet også har vært noe nytt og lærerikt for dem.
– Her har vi selv hatt totalansvaret og styrt hele byggeprosessen. Det har vært krevende ja, men også artig, sier Gresseth om de 14 leilighetene som står klar for innflytting. – Vi har kommet i mål, og Kirkevegtunet har også vært viktig for oss slik at vi har klart å holde hele arbeidsstokken i jobb over en lang periode, også under koronakrisen, sier Jon Helge Gresseth.

Les forrige sak:
Sprintere i storform

Helt til topps på 100 og 200 meter

Close