2 °C Stjørdal, NO
23/10/2020

Idol-vinner besøkte Aglo

Bestyrer ved Aglo v.g. skole, Odd Anders With, tar et godt tak i sønnen Alexander når han besøkte skolen.

 

Tidligere Idol-vinner Alexander Denstad With, besøkte Aglo v.g. skole og deltok i en konsert for elever og lærere. Sammen med husbandet ble det en trivelig ukeavslutning for alle.

 Ved Aglo v.g. skole er det mye trivsel med musikk. De ansatte driver et eget band som har navnet Next to Perfect. Også for disse var det en trivelig opplevelse å ha unggutten Alexander Denstad With på besøk. Litt overraskende var det at en ung gutt med et slikt talent skulle besøke Aglo av alle steder. Forklaringen fikk vi ved at hans far er ansatt som bestyrer etter Bjørn Hesselberg.

Suksess
Etter Idol-konkurransen i 2006, har det vært mange positive opplevelser. Salget av hans albumer i Norge har vært gode. Hans to albumer er også utgitt i Japan. Også her har responsen vært god. Dette har ført til at Alexander nå arbeider med et nytt album. Så får vi vente i spenning på Alexander Denstad With sin nye platelansering når tiden er inne.

Konsert
På slutten av dagen var det klart for opptreden sammen med skolens ansatte som på en overbevisende måte gjennomgikk noen av sine melodier under lydprøvene. Vi er ganske sikker på at de litt eldre lærerne ga elevene en minnerik musikalsk stund sammen med Alexander Denstad With.

Les forrige sak:
Disse naturområdene på Hell-Billedholmene foreslås som ­havneterminal av Trondheim Havn. I uke 7 forventes fremlegging fra Jernbaneverket om fremtidig godsterminal for bane. (Foto Tor Beisvåg).
Godsterminal i fjellhall!

  De politiske løsningene som til nå er lansert i godsterminaldiskusjonen […]

Close