-1 °C Stjørdal, NO
28/03/2020

Idolfaktor på Aglo

SN vippskampanje 1 mobil artikkel

“Norsk idolfaktor” – Aglorevyen 2011

 

SN vippskampanje 1 mobil artikkel

Blomstrer på scenen

-Mange av elevene viser nye sider av seg selv på scenen. De vokser. Det er flott å se, forteller instruktør for Aglorevyen, Tor Erik Tuseth. Den årvisse revyen er et samarbeid mellom elever ved skolen og husbandet Next To Perfect. Hver fredag etter nyttår fra kl. 09 til lunsj jobbes det med revyen. Spennvidden på innslagene var stor.

 

 

Aglo videregående skole har hele 250 søkere til neste skoleår. Nå går det 160 elever der fordelt på ulike linjer. Alle gis mulighet til å være med. Hele siste uken før påske er dedikert til revyforberedelser. Alle innslagene har elevene selv skrevet, musikken er plukket ut av aktørene. Ungdommene står også for kostymer og rekvisitter.

-Vi føler dette er viktig arbeid og gir elevene noe ekstra. Samtidig er det å ta elevene ut av ordinær undervisning en hel uke før påske naturligvis utfordrende opp mot en tradisjonell læreplan, sier Tuseth. Foreldre har ikke sjelden gitt uttrykk for at deres barn har slått seg mer løs på scenen enn noensinne i andre sammenhenger.

Rektor Thomas Mo er stolt over det revyprosjektet  betyr.

-Hele skolen er glad for det vi får til her. Flere elever blomstrer virkelig. De blir synlig. De mestrer.Vi får fram en rekke skjulte talent, ikke minst sangere.

 

 

På scenen: Rakel Bakken, Helene Hustad, Kristine Svare, Marthe Foss, Johanne Lund, Naomi Maija Campbell, Natalie Hansen, Marianne Solvold, Linn Hagerup, Veronika Morken, Ove Alstad, Silje Katrine Andreassen

Husorkesteret Next To Perfect; Olav Teigen, Nils Børge Botn, Jan Egil Trollebø og Tor-Erik Thuseth.

 

Les forrige sak:
På Hell Kjøpesenter har det vært hektiske dager før påske. Kundene Kirsti Fossen Leirvik og Tone Uglem fra Hommelvik likte utvalget av egg og godis på Hell. Rachel Halvorsen i midten.
Påskeegg hos Nille

Påskeeggene fylles hos Nille Nilles butikker i Kjøpmannsgata og på Hell Kjøpesenter […]

Close