11 °C Stjørdal, NO
20/09/2019

Idrett uten grenser i Stjørdal

Hesteridning er bare en av mange aktiviteter.

 

Nå er det skolestart. Da starter vi opp på nytt i ”Idrett uten grenser.” Vi har byttet dag til tirsdager, da vi har fått tilbakemeldinger om at onsdag kan være en vanskelig dag for mange.

 

Vi satser på et tilbud til barn og unge som kanskje ikke blir like godt inkludert i dagens idrettstilbud, men det er så klart åpent for alle som har lyst til å delta. Hvis det skulle være slik at du har en funksjonsnedsettelse, har bruk for hjelpemiddel eller ledsager, skal aktivitetene tilpasses slik at det er mulig for alle å være med!

 

Coop Storlien artikkelnivå

Vi ønsker at ”Idrett uten grenser” kan være en arena der barn og unge, med eller uten funksjonshemninger kan drive fysisk aktivitet sammen, der en fokuserer på mulighetene i stedet for begrensningene.

 

Som i vår satser vi på aktivitet annenhver uke, fra kl 17.30-19.00, og vi starter i år med taubane i Klempen (skianlegget) på Skatval tirsdag 23. august. For å finne frem til taubanen oppfordrer vi alle til å møte opp ved skihytta i Klempen kl. 17.15 tirsdag 23. august.

 

Vi satser også på en juleavslutning. Sted og opplegg kommer vi tilbake til.

Har dere spørsmål vedrørende aktivitetene eller andre ting dere lurer på kan dere ta kontakt med Ingeborg Bremset på tlf. 450 37 762 (ingeborg.bremset@ntebb.no) eller Ann-Magret på tlf. 404 12 173.

 

Masse spennende aktiviteter prøves ut.

 

Les forrige sak:
Store flom-ødeleggelser

    - Ålen er hardt rammet. Det har gått hardt […]

Close