18 °C Stjørdal, NO
18/06/2019

Idrettsdag for familiebarnehagene

Filip kaster ball og følges nøye av andre deltakere på idrettsdagen.

 

Øverlands Minde var arena for idrettsdagen når Familiebarnehagene viste sine idrettstalenter. Unge Borgny, Ingrid Olivia og Tony kastet ball, hoppet lengde og trillet kule før de minste løp rundt banen.

I minst ti år har familiebarnehagene arrangert sin idrettsdag, og tradisjonen tro hører kasting med ball med i rekken av øvelser. Noen korte kast havnet i bøtta, andre litt lengre ga rekorder på kulebanen. Det var tydelig at både voksne og barn trivdes godt med øvelsene denne dagen. Alle små deltakere hadde startnummer velvillig gitt til idrettsdagen av Hegra Sparebank da Eventyrskogen familiebarnehage var ansvarlig arrangør.  Rundt 110 barn deltok og Eventyrskogen stilte med alle sine fire avdelinger sammen med Smårollingan og Lasse liten familiebarnehage.

 

Hellsenteret uke 25 mobil

 

Unge Julian og Line med ball      

Arrangørene hadde denne dagen lagt opp til enkle idrettsprestasjoner. Betty Vold og Laila Hofstad fra Eventyrskogen var godt fornøyd med “egne barns “ og alles innsats i lengdeløp, sprint og ballkast.
Vi stortrives med arbeidet i familiebarnehagen året gjennom. Dette arrangementet er noe vi gleder oss ekstra til, sier de to som tydelig fikk med seg de minste under øvelsene.  Det var en familiebarnehage i Skatval som de første årene sto i arrangørtrøya. Nå har altså Eventyrskogen tatt stafettpinnen.

 

Klare for løp mot lengdegropa, fra venstre, Henrik, Ingrid Sofie, Sebastian, Magnus, Dennis, Hedda og Filip.

 

 

 

Julian, Sebastian og Line kaster ball.

Les forrige sak:
Hans Gunnar Vold ønsker velkommen til museumsdager kommende lørdag og søndag fra 12.00 til 14.00 begge dager. Her ved en gråtass med original potetopptaker av merket Ferguson.
Museumsdag hos Lilleøyan gårdsmuseum

  Kommende helg 4. og 5.juni er det museumsdag hos Lilleøyan […]

Close