9 °C Stjørdal, NO
17/09/2021

Header-Bingo-uten dato
Spar Hegra uke 37

Idrettsgleden overskygget regnværet på Midtkiløra 

Se bildeserie fra Sonalekene i sak

Tre lokale utøvere med hver sin bestemannspremie, en kniv, laget av Harald Storflor. Fra venstre, Jon Forø-Sandodden, Oscar Sederholm Hoff og Mads Rasmus Lerfald Solem.  

Søndag ble Sona-lekene ble arrangert for 42. gang. Etter en finværsperiode meldte regnet sin ankomst og utøverne så ut til å glede seg over å få delta på dette tradisjonelle friidrettsstevnet.  

Skrevet av Arne Brunes

Mye har forandret seg siden 1980. Nå er det de yngste som setter mest preg på stevnet, selv om vi kan finne gode prestasjoner oppover i alder.  

Forholdene på den 300 meters grusbanen var gode i de fleste øvelser, og en svært rutinert funksjonærstab gjennomførte stevnet prikkfritt. 

Utøveren med best poengsum etter Tyrvingtabellen var Bara Horvithova (11), Verdal fik. Hun støtte 8,44 i kule. Hun fikk en svært tett kamp med brødrene Oscar (18/19) og Jacob Sederholm Hoff (15), Stjørdal fik, begge i kulestøt. Bare 7 poeng skilte de tre beste resultatene.  

Saken fortsetter under bildeserien. 

Denne bildekrusellen krever javaskript.

Jon Forø-Sandodden, Stjørdal fik tok bestemannspremien i gutter løp med 8,5 på 60 meter. Bare en tidel bak egen bestenotering. Mads Rasmus Lerfald Solem, Hegra IL, fikk beste resultat blant de eldste på 1500 meter med 4.55,6 i juniorklassen.  

Stevneleder Kjell Olav Storflor, var fornøyd med stevnet, men føler at denne helgen er litt for langt inne i ferien. Stevnet var approbert forrige helg, men blir forskjøvet på grunn av KM.  

Les forrige sak:
(Illustrasjonsfoto)
Stanset fører som kjørte vinglete på E6

Politiet fikk stoppet føreren og gjennomført kontroll

Close