14 °C Stjørdal, NO
22/06/2021

Header-Bingo-med dato
SparHegra uke 25

– Dette er to meget verdige vinnere

Tvillinger vant idrettsprisen i Stjørdal

Thale (t.v.) tok gull og Thea Leirfall Bremset tok bronse i lengdefinalen under junior-NM i friidrett. (Foto: Privat) Thale (t.v.) og Thea Leirfall Bremset blir hedret (Foto: Privat)

Idrettsprisen i Stjørdal kommune 2020 tildeles to spreke tvillinger etter at Utvalg kultur og levekår i sitt møte tirsdag 17. november bestemt at idrettsprisen 2020 skal tildeles Thea og Thale Leirfall Bremset.

Begrunnelse for tildelingen

I sin begrunnelse for tildelingen, skriver utvalget at tvillingene Thea og Thale Leirfall Bremset (f. 1999) er to unge fremadstormende friidrettsutøvere som representerer Stjørdal Friidrettsklubb.

Under junior NM 2020 i Kristiansand tok Thea gull i høyde og bronse i lengde, mens Thale tok gull i lengde. Under senior NM i Bergen 2020 tok Thale sølv i lengde.

Thea og Thale er med på det norske rekrutteringslandslaget i friidrett. De har allerede satt seg store mål for junior EM i friidrett i Bergen 2021 og ikke minst hoved NM senior i friidrett 2022 på hjemmebane her i Stjørdal.

Forbilder for friidrettsungdom

Begge søstrene har med sin allerede mangeårige innsats vært selvoppofrende og gode forbilder for friidrettsungdommen i Stjørdal, hvor de også er trenere i miljøet med blant annet deltakelse ved aktivitetsskole for barn på sommerstid . Det er to meget verdige vinnere, og dyktige utøvere som nå vil motta prisen. Vi gleder oss til å følge med også i årene fremover, sier Siv Sætran.

Det er nytt av året at idrettsprisen er blitt en kommunal pris. I fjor ble denne delt ut av Stjørdal idrettsråd. Idrettsrådet har allikevel vært involvert også i årets tildeling.

Leder Asbjørn Andersen har sittet i arbeidsutvalget som har kommet med forslag til prisvinnere til levekårsutvalget.

Prisen vil bli delt ut under et prisarrangement 2. desember, avslutter Sætran.

Les forrige sak:
||
– Han har lagt ned en betydelig innsats for kulturlivet

Utvalg kultur og levekår har kåret vinneren av årets kulturpris

Close