8 °C Stjørdal, NO
21/04/2019

Idrettsting i Stjørdal

Værnes begravelsesbyrå steindag april

 

Slike spørsmål må en samlet idrettsbevegelse avgjøre.

 

Idrettspresident Børre Rognlien har nylig avholdt møter med de syv vinterolympiske forbundene ski, skøyter, ishockey, curling, snowboard, skiskyting og ake- bob og skeleton. Der fikk han positive signaler. Like fullt må søknad om olympiske leker forankres også hos de store sommerforbundene som fotball, friidrett, håndball og svømming.

– Tilbakemeldingene jeg får fra ulike forbund avgjør om styret går videre med prosessen som kan føre til en søknad om OL i 2022. For å kunne søke om statsgaranti, forutsetter det at vi avholder et ekstraordinært ting og får støtte, forklarer Rognlien til Aftenposten.En norsk OL-avgjørelse må foreligge i 2013. Søknaden må sendes IOC innen 2014.

Coop Storlien artikkelnivå

 

Høydehusforbudet kom på ordinært ting i Stjørdal i 2003. NIFs styre har allerede sjekket med jurister for å finne ut om det er mulig å gi en dispensasjon før ordinært ting i 2015. Det går ikke.Dette er en prinsippsak, og må derfor tingbehandles, melder avisa.

For NIF er det vesentlig å ha retten til egne arrangementer. Presset fra kommersielle aktører øker.

 

Styret har også satt ned et utvalg for å se på framtidig organisering av tingsammensetningen vedrørende forholdet mellom kretser og særforbund og antall stemmer.

Ledermøtet, som kan bli omgjort til idrettsting, skal gå i Stjørdal fra 11. til 13. mai 2012.

Les forrige sak:
– At de aldri lærer!

  Mandag kveld feiret han sin 95. bursdag med familien på […]

Close