15 °C Stjørdal, NO
25/08/2019

Ikke akkurat syden-sommer

Og det blir ikke stort bedre før på lørdag

E14 på Teveldalen er bar onsdag morgen, men snøen ligger helt inntil veibanen. Mer snø blir det nok i dette området de nærmeste dagene. (Foto: vegvesen.no) E14 på Teveldalen er bar onsdag morgen, men snøen ligger helt inntil veibanen. Mer snø blir det nok i dette området de nærmeste dagene. (Foto: vegvesen.no)

Null grader, snø over et par hundre meter og ikke så veldig lystelig langtidsvarsel. Vi får en iskald og blaut avslutning på mai. I dag kan vi ikke håpe på stort høyere temperatur enn seks-sju grader i Stjørdal. Litt oppi høyden, som på Teveldalen i Meråker og Stugudalen i Tydal, stanser nok varmegradene på tre-fire. Og det verste er at det blir ikke stort bedre på ei stund. Kristi Himmelfartsdag blir også iskald, men er vi heldig kan vi få ti varmegrader, men det skal regne. Fredag blir det kaldere igjen, og da kommer det nok enda mer snø hvis du befinner deg 200-300 meter over havet.

Fra og med lørdag er det imidlertid lysning i sikte. Helga skal by på 11-12 grader i Stjørdal og temperaturen vil stige utover uka, og opp mot 20 på torsdag.

Les forrige sak:
Stolte ansatte i grønne skjorter fikk honnør for god innsats.
Norges største på agurk

Skal produsere mellom 25000 og 30000 agurker hver eneste dag

Close