19 °C Stjørdal, NO
15/07/2020

Ikke opprykk

 

Forrige uke røk Bjørn Egil Halsans spillere overraskende 3-5 mot Levangerstudentene. Tirsdag kveld møtte Vuku II opp på Tønsåsen.De dro hjem med 3-0 seier og tre poeng som Lånke så sårt ville hatt bruk for. Gultrøyene har hatt opprykk som ambisjon denne sesongen.

 

-Det ble dessverre tap i det som må betegnes for en opprykksfinale mot Vuku II i kveld. Gjestene tok tidlig ledelsen 1-0, men vi hadde også våre sjanser, selv om nok bortelaget var det førende i førsteomgangen. Etter vel 25 minutters spill blir vi snytt for et soleklart straffespark. Joachim Nilsen blir sendt igjennom alene med keeper, og i det han skal sette ballen i mål, blir han regelrett overfalt bakfra. Soleklart straffespark og utvisning, men dommeren bare vinker spillet videre. Straffespark her og muligheten for å utligne til 1-1 samt spille i en og en halv omgang med en spiller mer….da kunne resultatet vært noe annet…det får vi imidlertid ikke gjort noe med…. I andreomgangen kjører vi kampen og skaper mye foran motstanderens mål, men avslutningene er rett og slett for dårlige. Det positive er at vi i andre finner litt tilbake til der vi har vært tidligere, og som vi må bygge på framover. For selv om nok opprykket bare kan glemmes, skal vi avslutte sesongen på en fin måte, og vi har litt å hevne mot Fram II på Framnes neste tirsdag

 

Dette skriver Halsans på klubbens facebookgruppe. Han mener treningsoppmøtet har vært for svakt i høst med 9 spillere i snitt på øktene, hvorav to målvakter.

 

– Alle har et ansvar overfor resten av spillergruppa, og ting går ikke av seg selv.Opprykk kommer ikke av seg selv. Det kreves hard jobbing og en solid innsats fra hver enkelt spiller. Er vi ikke på trening blir vi heller ikke samspilte.Det kommer veldig godt til syne på kamp,konkluderer treneren.

Les forrige sak:
Holmen til Blink

  -Det er høyere nivå her, noe jeg håper vil føre […]

Close