17 °C Stjørdal, NO
11/08/2020

Imponert over sesongstarten

Amerikanske Tanner Foust, som også vant fjorårets EM-runde på Lånkebanen, vant sesongåpningen på Lydden Hill i England i den største klassen (SuperCars). Brødrene Petter og Henning Solberg ble slått ut i semifinalen, men interessen rundt brødrene var stor.

Årets EM arrangeres etter en ny mal, hvor førerne kjører fire heat. Alle heatene teller like mye. Deretter kjøres to semifinaler og til slutt finalen.

  • Det er særdeles viktig å ha en stabil bil. Det hjelper ikke å være raskest i heatene, om bilen ikke fungerer i semifinalen og finalen. Finske Jussi-Petteri Lappihalme var nummer sju etter de fire heatene, men kjørte seg opp til 2. plass, sier Tore Kristoffersen, en av nøkkelpersonene for EM-runden på Lånkebanen.

Han var på Lydden Hill sammen med fem andre stjørdalinger for å følge rallycrossåpning.
 
Billettsalget starter
I dag går også startskuddet for billettsalget til EM-runden på Lånkebanen, som arrangeres 15. og 16. juni. Der kan det bli folksomt. Petter Solberg var med å trekke mange tilskuere til Lydden Hill.

  • Det var mellom 12.000 og 15.000 tilskuere i England, og jeg tror de som var til stede ble imponert over Petter Solberg og hans team. Petter vant to heat, men han hadde også et imponerende opplegg rundt seg. Han hadde et servicetelt som var delt i to områder. En del for servicefolkene og bilen, det andre var åpent for alle. Petter Solberg var den eneste som hadde et slikt åpent opplegg, og jeg tror de andre førerne ble imponert over servicen han ga publikum, sier Tore Kristoffersen og legger til:
  • Petter fortalte også at han gledet seg til EM-runden i Stjørdal. Det blir hans hjemmebane i årets sesong, sier Kristoffersen.

 
 

  • Stikkord:
Les forrige sak:
Illustrasjonsfoto - hentet fra norgeshus.no
Unge hytteeiere sløser med strøm

  -Selv om bevisstheten rundt strømforbruket er generelt god, er det […]

Close