5 °C Stjørdal, NO
19/10/2021

Spar Hegra uke 42
XC60
Header-Bingo-med dato
XC90
XC40

Imponert over talenter på Kimen-scenen

Stor stemning da kommende TV-stjerner viste seg fram i Norske Talenter

Marte og Terje Aas Sæterhaug hadde med seg Maria Alexis (6) og Nikolai (3) til Norske Talenter. De var publikum i salen under opptakene. Marte og Terje Aas Sæterhaug hadde med seg Maria Alexis (6) og Nikolai (3) til Norske Talenter. De var publikum i salen under opptakene.

– Det var stor stemning i salen under hele opptaket, sa Terje Aas Sæterhaug. Sammen med familien var han blant publikum da trønderske talenter hadde audition til Norske Talenter.

I den ultimate talentkonkurransen Norske Talenter kan man delta med hvilket som helst talent. Dommerpanelet består av Mia Gundersen, Janne Formoe, Mona Berntsen, Bjarne Brøndbo og programleder er Solveig Kloppen. Nå var det TV-opptak av talenter i Kimen Kulturhus.
Familien Aas Sætherhaug fra Selbu satt i salen og klappet begeistret sammen med et hundretall tilskuere da TV 2-teamet gjorde sine opptak i Kimen. Ute i gangen var elever fra Inderøy klare med plakater for å heie på medelev Victoria H. Smistad. Oppslutningen var stor blant publikum, noe teamet som filmer opptakene til Norske Talenter satte stor pris på.
– Det var stor stemning i salen under hele opptaket, sa Terje Aas Sæterhaug etter at minst sju deltakere hadde levert sine talenter på scenen inne i Storsalen på Kimen i første opptak. Datter Maria Alexis på seks år og lillebror Nikolai på tre år så ut til å stortrives de også. Bak i salen traff vi Ragnhild Bursvik, Elena Bratsett og Johanne Bursvik. De var inne på andre dags opptak i første opptreden.
– Deltakerne var kjempeflinke. Det skal bli spennende å se når de kommer på TV-ruta, sa de tre blant publikum.

Puljevis, og under hvert opptak fikk publikum innta salen. Her gjaldt det å heie på kandidatene. Dommerpanelet bestående av Mia Gundersen, Janne Formoe, Mona Berntsen og Bjarne Brøndbo hadde siste ordet. Fremføring fikk bedømmelser og noen måtte litt skuffet forlate scenen. Andre gikk videre i Norske Talenter som etter hvert blir å oppleve på TV2.

Denne elevgjengen fra Inderøy kom til Kimen for å heie på Victoria H. Smestad.
Denne elevgjengen fra Inderøy kom til Kimen for å heie på Victoria H. Smestad.

Les forrige sak:
Rådmannen foreslår at rallycross-VM får 400.000 i tilskudd til årets arrangement.
Foreslår å doble VM-tilskuddet

Rådmannen foreslår at rallycross-VM får 400.000 kommunale kroner

Close