Menu

Gode besøkstall hos lysfabrikken

Kortman med sitt lysutsalg, spisestedet Pickup cafe og museale severdigheter har gode besøkstall i advent. Julestemning faller tydelig i smak hos mange. Vil du treffe julenissen i Vuddudalen er han på farten i disse tider.

Kortman i Åsen legger vekt på visuell fokus fra hovedfartsveien E6 nord-sør i Trøndelag. Utsalget med sin amerikanskinspirerte diner har åpent hele året. Stjørdals-Nytt loddet stemningen hos familien Søyseth som eier og driver Kortman. Nå var «den levende» julenissen tilstede allerede første helg i advent og lysstøperiet har produsert mange spennende varianter de siste månedene. En visitt på småbruket i Vuddudalen byr på opplevelser med mat, julestemning, stearinlys i mange varianter og på låven finner du en landhandel i museum-utgave.

-          Vi har veldig godt besøk for tiden, og sist helg med første søndag i advent kom den levende julenissen fra skogen og delte ut overraskelser til barn og voksne, sier Svend Otto Søyseth. Han utgjør sheriffen på småbruket og tar gjerne en tur i politibilen eller en Ford pick-up mellom slagene. Noe fritid har heller ikke julenissen i disse tider, sier Søyseth og ekspederer sine kunder langs E6 hele året gjennom.    

Kommentarer

Tilbake til toppen

Send oss mail

Generelt post@s-n.no

Følg oss