Menu

Lager ny folkefest på Frosta

- Mange har i lang tid etterspurt en ny "happening” på frodige Frosta.

Det sier stjørdalingene Jørgen Holltrø og Trond Svarva som nå blåser nytt liv i Frostafestivalen. 15. juli er detk lart for ny stor festival på Frosta med Namsos-bandet Grannes som "headliner".

- Vi har valgt Grannes da de er et band som spiller variert og knallbra musikk samt at de ikke minst klarer å lage skikkelig liv. Det blir minst et band til på scenen i år og dette kommer vi tilbake til, lover festivalarrangørene. 

Bakmennene vet hva de nå gir seg ut på. Jørgen Holtrø i Mobil Lyd AS har gjennom en årrekke vært leverandør til konserter og festivaler i dalføret. Gjennom signalene han har fått i bransjen har han nå tatt steget og fått med seg lokale aktører med bred erfaring fra festival og konsertledelse i Trøndelag på laget. Martro AS med Trond Svarva i spissen har lang erfaring fra både uteliv, konsertvirksomhet og festivaler i Stjørdal driver i disse dager og samler sammen et team som skal stable en god festival på beina.

Gjenoppstandelsen til Frostafestivalen skjer 15. juli og i år blir det en en-dagsfestival. 

- Neste år bygger vi på med minst én, kanskje to dager, sier Holltrø og Svarva som skryter av samarbeidet med frostingene. 

- Vi har fått svært god hjelp av Velforeninga og andre lokale eiere av grunnen til å kunne avholde et slikt arrangement. Også enkelte leverandører har bidratt med formidling av erfaringer fra tidligere arrangementer på samme sted. Dette håper vi å nyte godt av. Selve festivalområdet blir i all hovedsak utformet som tidligere år med telt og sitteplasser.

Med god musikk, stor stemning, mat og drikke er målet i 2017 å bygge en solid førstefestival.

- Vi håper at vi med dette legger grunnmuren for en festival som kan vokse og åpne mange muligheter for mange store og spennende konserter i fremtiden, sier Jørgen Holltrø og Trond Svarva. 

Kommentarer

Tilbake til toppen

Send oss mail

Generelt post@s-n.no

Følg oss