Menu

- 7.000 klapp på skuldra føles helt fantastisk

Hommelvik Guts vant konkurransen «Laget mitt», 55.000 kroner og mange trønderhjerter.

- For 13 måneder siden sto vi på sidelinja og hadde ikke noe lag å spille på. Nå har vi fått nesten 7.000 stemmer, og de har nær sagt bært oss inn på banen, sier Sverre Inge Ness. Ildsjelen bak Hommelvik Guts er rørt etter at «babyen» hans fikk flest stemmer og 50.000 kroner fra NTEs konkurranse «Laget mitt». I tillegg vant de også en tilliggende Instagram-konkurranse og fikk ytterligere 5.000 kroner.

- Hva tenker du?

- Det er rett og slett helt fantastisk. Pengene har vi ikke tenkt så mye, men det at vi har fått nesten 7.000 stemmer er litt av en anerkjennelse.

Gir energi

Hommelvikingen Sverre Inge Ness har vært fotballtrener både her og der. Selvsagt i Hommelvik. Han har vært innom Rørvik, Varden, Remyra og mange andre trønderske fotballklubber og også vært kretstrener. Men ingen av klubbene har samme plass i hjertet som Hommelvik Guts.

- Guts-gjengen beveger meg. Det er helt soleklart at jeg aldri har vært med på noe artigere i fritidssammenheng. Alle som er med gir så enormt mye tilbake. Jeg får energi av å være sammen med denne herlige gjengen, sier Sverre Inge Ness.

- Hva skal de 55.000 kronene brukes til?

- Det har vi ikke tenkt så mye på. Vi har fått en god del økonomisk støtte tidligere også, men vi har mye fornuftig å bruke til. Da Rune Jonsdal var innom på trening hos oss lovte vi at hans hjertebarn «Hockey mot kreft» skulle få 5.000 kroner dersom vi vant denne konkurransen. Ellers blir det pølsefest på Øya 5. oktober da vi arrangerer spillekveld i FFU-serien, og så skal vi til Storsjöcupen.

Tenker på Ytre Malvik

Hommelvik Guts består av totalt 36 spillere. I løpet av avstemmingsperioden til «Laget mitt» har antallet økt. Og flere kan det bli.

- Eneste kriteriet for å bli med i Hommelvik Guts er at du ikke har noe lag å spille på. Nå har vi spillere fra 11 år til 23 år, og er åpen for flere, sier Ness om gjengen som trener hver tirsdag. Samtidig har han også lyst til å utvide virksomheten noe.

- Jeg kunne godt tenkt meg å utvikle noe tilsvarende i Ytre Malvik, så vi får se hva vi får til, sier en stolt, glad og rørt Sverre Inge Ness.  

Nei no kom det, ja.

Kommentarer

Tilbake til toppen

Send oss mail

Generelt post@s-n.no

Følg oss